Μαρία Καλάβρια: «Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη ταιριάζουν απόλυτα»

Μαρία Καλάβρια

"Δεν έχουμε καμία επαφή", ξεκαθάρισε η Μαρία Καλάβρια.

Στο Happy Day μίλησε η Μαρία Καλάβρια και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ζευγάρι που συζητιέται τελευταία: Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ιωάννα Τούνη.

«Δεν υπάρχει κάποιος που να μη γνωρίζει για τη σχέση του Δημήτρη και της Ιωάννας. Μου φαίνεται εξαιρετικό. Ταιριάζουν απόλυτα. Πραγματικά αυτά τα δύο παιδιά ταιριάζουν πάρα πολύ και νομίζω ότι είναι το τέλειο ζευγάρι! Ο Δημήτρης είναι ένα εξαιρετικό παιδί αλλά δεν ταιριάζαμε μεταξύ μας, αυτό είναι η αλήθεια. Με την Ιωάννα είναι πιο κοντά στην ιδιοσυγκρασία του, στην ηλικία του, στα θέλω του, στα μπορώ του, σε σχέση με μένα», ανέφερε η Μαρία Καλάβρια.

«Η συνεργασία μας έχει σταματήσει εδώ και ένα χρόνο, δεν συνεργαζόμαστε. Ήταν επιλογή και των δύο μας, απλώς δεν θελήσαμε να το δημοσιοποιήσουμε γιατί κάποια στιγμή όταν χωρίσαμε ακουγόταν πολύ το όνομά μου και το όνομά του κι εγώ δεν ήθελα. Οπότε αποφασίσαμε από κοινού να μην κάνουμε κάποια ανακοίνωση για το κομμάτι του ιατρείου. Δεν έχει καμία σχέση με το ιατρείο αυτή τη στιγμή. Δεν έχουμε καμία επαφή», ξεκαθάρισε η Μαρία Καλάβρια.