Μαρία Καλάβρια κατά Λιάγκα – Μικρούτσικου: «Να μαζευτούν και να προσέχουμε τι λέμε»

Μαρία Καλάβρια

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει παρουσιάσει το χειρότερο ριάλιτι όλων των εποχών», λέει η Μαρία Καλάβρια.

Στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα έδωσε συνέντευξη η Μαρία Καλάβρια. Η επιχειρηματίας απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τα σχόλια που έκαναν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το “Celebrity”.

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Σταμάτη Γαρδέλη: «Χαίρομαι που το Celebrity κάνει 4%, ξεφτιλίζουμε ανθρώπους για 2 μονάδες παραπάνω»

«Τι σημαίνει ξεφτιλίζομαι; Ο κύριος Λιάγκας γνωρίζει πολύ καλά ότι υπάρχουν άλλα πράγματα  από πίσω στην κοινωνία που μπορεί να ξεφτιλίσουν, όχι το παιχνίδι. Θα μπορούσε ο κύριος Λιάγκας να πάει να το κάνει αυτό; Καλό θα είναι να μαζευόμαστε και να προσέχουμε τι λέμε», είπε αρχικά η Μαρία Καλάβρια.

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τα σχόλια του, η Μαρία Καλάβρια είπε: «Το Big Brother είναι καλύτερο από το Celebrity; Αυτό το ριάλιτι δεν θα έπρεπε καν να παίζει. Θα πρέπει να προσέχει και να κοιτούν τι έχουν κάνει οι ίδιοι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο συγκεκριμένος έχει πάει στο χειρότερο ριάλιτι όλων. Καλό είναι να μαζεύονται».

Για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η Μαρία Καλάβρια είπε: «Δεν γνωρίζω ποτέ θα παντρευτεί και δεν υπάρχει καμία κρίση στη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη».