Η Μαρία Ιωαννίδου ξεκαθαρίζει για την Ρένα Βλαχοπούλου! «Ποτέ δεν της το είπα»

Μαρία Ιωαννίδου

Η ιστορία με το «Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι» και το παρασκήνιο...

Με αφορμή την αποκάλυψη που έκανε η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά», η χορογράφος εξήγησε γιατί δεν είπε ποτέ κάτι για το περιστατικό στην ίδια τη Ρένα Βλαχοπούλου.

[dfp_ads id=236982]

«Ήταν το Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι. Που είχαμε πάρει ένα αεροπλανάκι με το οποίο κινδυνεύσαμε κιόλας, ήταν του γιου Ωνάση. Πήγαμε κάπου στη Δήλο σε ένα μέρος που μοιάζει πολύ στην Σαχάρα. Ωστόσο, ο Δαλιανίδης δεν βρήκε μια λίμνη που υποτίθεται σεναριακά τρέχουμε, είμαστε δυστυχισμένοι και θέλουμε να βρούμε νερό, διψάμε. Είχαμε μεγάλη ταλαιπωρία και βρίσκει ο Δαλιανίδης μια γούρνα από ζώα που είχε μέσα μυγάκια, κροκοδειλάκια, κατσαρίδες, τα πάντα. Εγώ ήμουν η μικρότερη της παρέας, δεν έπινα νερό. Δεν ήθελα να πιω. Και με βουτάει από το μαλλί η Βλαχοπούλου, έλα εδώ μου λέει να τελειώσει το πλάνο. Με βουτάει στη λίμνη. Κατάπια. Την άλλη μέρα ήμουν με 40 πυρετό. Είχα κοιλιακά.

Στη Ρένα να πω εγώ κάτι; Εγώ ήμουν 17 χρονών τότε. Έκανα καριέρα, έκανα πορεία, ξεκινούσα, πως θα πω στην Βλαχοπούλου κάτι; Ε δεν το έκανε από κακία, ήταν το γεγονός ότι είχαν κουραστεί πάρα πολύ. Ποτέ δεν της το είπα. Ήταν τόσο γλυκιά η Ρένα.»