Μαρία Ιωαννίδου: «Το χαζοχαρούμενο κοριτσάκι με την τσίχλα, είπε και πήρα τον ρόλο»

Μαρία Ιωαννίδου

"Τελικά πρέπει να το δηλώσω. Δεν είμαι αστέρι του κινηματογράφου, είχα κάποιες συμμετοχές" ξεκαθάρισε η Μαρία Ιωαννίδου.

Καλεσμένη της Δέσποινας Βανδή βρέθηκε η Μαρία Ιωαννίδου στο Chart Show που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ του Σαββάτου, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, η γνωστή χορογράφος και ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές άγνωστες ιστορίες από την καλλιτεχνική της διαδρομή.

Ανάμεσα σε άλλα, η Μαρία Ιωαννίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όλοι έχουν μείνει στον χορό, ενώ ήμουν και ηθοποιός στην πορεία. Αυτό είναι το κακό που μου έκανε λίγο ο Δαλιανίδης, καλά να είναι εκεί που είναι! Η τσίχλα! Η τσίχλα! Γιατί όλοι έλεγαν «με πόσο ταλέντο μασάει την τσίχλα της». Μα είχα και άλλο ταλέντο, παιδιά. Μου έλεγε ο Γιάννης Δαλιανίδης «μασάς με τόσο πολύ στιλ την τσίχλα». Ξέρετε πως με πήρε; Είμαστε ζευγάρι με τον Σειληνό και είμαστε στο Ρεξ χωρίς να έγω εγώ καμία σχέση με τον κινηματογράφο. Τελικά πρέπει να το δηλώσω. Δεν είμαι αστέρι του κινηματογράφου, είχα κάποιες συμμετοχές».

«Απλώς έτυχε οι τρεις τελευταίες ταινίες του Διαλιανίδης να είναι από τις πιο καλές του. Η «Ελληνίδα στο Χαρέμι», το «Μαριχουάνα Στοπ» και το «Κοροϊδάκι της πριγκιπέσσας».Καθόμαστε λοιπόν και μασούσα μια τσίχλα στην πραγματικότητα, κοριτσάκι ήμουν. Ξαφνικά με κοιτάζει ο Διαλιανίδης και μου λέει, «Μαράκι, για μάσα την τσίχλα σου». Συνέχισα να την μασάω και μου ζήτησε να γυρίσω και προφίλ και ανφάς. Σκέφτηκα ότι με κορόιδευε αλλά μου πρόσθεσε «τον πήρες τον ρόλο». Όταν τον ρώτησα ποιο ρόλο, «το χαζοχαρούμενο κοριτσάκι με την τσίχλα» μου είπε. Έτσι πήρα τον ρόλο» συμπλήρωσε η Μαρία Ιωαννίδου στο Chart Show με την Δέσποινα Βανδή στον Alpha.