Μαρία Ιωαννίδου: Το άγνωστο περιστατικό με τον Αλέξανδρο Ωνάση στα γυρίσματα της ταινίας “Μια Ελληνίδα στο χαρέμι”

Αλέξανδρος Ωνάσης

Δείτε τι είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

Στο Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία αποκάλυψε κι ένα περιστατικό με τον Αλέξανδρο Ωνάση από τα γυρίσματα της ταινίας “Μια Ελληνίδα στο χαρέμι”.

«Με το που με κλώτσησαν οι γιατροί να βγω  έξω από την κοιλιά της μαμάς μου είπα ότι θέλω να γίνω χορεύτρια. Αν χρειαστεί θα τα παρατήσω τώρα και θα πω… άντε γεια. Δεν έχω τρόπο να ζήσω διαφορετικά, μόνο με ενδιάμεσο την τέχνη. Ο Βαγγέλης Σειληνός ήταν ο έρωτάς μου. Τον ερωτεύτηκα όταν ήμουν 9 ετών.

Μόλις με είδε ο Σειληνός είπε “αυτό όταν πάει 15-16 θα την κάνω παρτενέρ μου και γυναίκα μου”. Κι έτσι έγινε. Στην ταινία “Μια Ελληνίδα στο χαρέμι” ήμασταν ζευγάρι, χωρίσαμε σε μια άλλη ταινία, που εγώ έφυγα βέβαια. Έφαγα… περίπτερο τσίχλες μέχρι να ολοκληρωθεί η ταινία. Ζοριζόμουν πολύ, η Ρένα Βλαχοπούλου με έλεγε… παρτσακλό.

Η σκηνή “τράβα μαλλί” ήταν αληθινή. Τον Χρόνη Εξαρχάκο τον έπιασε πανικός και έλεγε “κατεβάστε το αεροπλάνο τώρα”. Το αεροπλάνο ήταν του Αλέξανδρου Ωνάση, ο οποίος θύμωσε κάποια στιγμή και είπε “παρακαλώ πολύ, ή τελειώνετε τη σκηνή ή το αποσύρω”», ανέφερε η Μαρία Ιωαννίδου.