Μαρία Ιωαννίδου: «Με κατηγόρησε η Σκορδά, κάτι είπε, είναι γελοίο»

Μαρία Ιωαννίδου

«Θέλουν να κάνουν τηλεθέαση χυδαιολογώντας», λέει η Μαρία Ιωαννίδου.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για τη Φαίη Σκορδά και την Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Θα μεταφερθεί το βιβλίο μου στην τηλεόραση, θα δείτε να εμφανίζεται και η Ναταλία Γερμανού. Την πρόταση γάμου δεν μου την έκανε ο Φρέντυ, αλλά η Ναταλία. Φέτος δεν με κάλεσε στην εκπομπή της. Της είχα ζητήσει και πέρυσι που παίζαμε τη “Μαριχουάνα” και δεν…

Είμαι ενοχλημένη. Σου ρίχνουν ένα καρφί από ‘δω, κάποια σχόλια ήταν σκόπιμα. Τα έχουν βάλει με τις ηλικίες του κόσμου. 100 είμαι, το θέμα είναι πώς αισθάνομαι», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Η Μαρία Ιωαννίδου είπε στη συνέχεια: «Ο Κιμούλης δεν βίασε καμία, είναι αγενής και απότομος. Μη φτύνετε το θέατρο, είναι εκκλησία. Κάποιος μου είπε πως είμαι αστέρι στον ουρανό και να μην δίνω σημασία στα σκουπίδια στη γη.

Το λέω γι’ αυτούς που θέλουν να κάνουν τηλεθέαση χυδαιολογώντας. Η Σκορδά με κατηγόρησε, κάτι είπε. Κατηγορούμε τους ανθρώπους επειδή μεγαλώνουν; Παιδιά, είναι γελοίο. Όλοι θα μεγαλώσουν, κι ας μεγαλώσουν έτσι. Για την κυρία Γραμμέλη αδιαφορώ».