Μαρία Ιωαννίδου: «Η Ναταλία καμιά φορά θυμώνει που το λέω, αλλά…»

Μαρία Ιωαννίδου

«Από τότε που μπήκα στη ζωή του Φρέντυ, η Ναταλία ήρθε πιο κοντά με τον μπαμπά της.»

Για την σχέση της με την Ναταλία Γερμανού μίλησε ανάμεσα σε άλλα στην συνέντευξη της στο dot. η Μαρία Ιωαννίδου και αν την ένιωσε ποτέ και παιδί της.

«Στη Ναταλία ήμουν η μεγαλύτερη αδελφή της, γιατί τη γνώρισα πολύ μικρή, στα 18 μου. Τώρα έχω μητρικά ένστικτα, τότε ήμουν κι εγώ πολύ μικρή, παίζαμε. Ίσως ενστικτωδώς συνέβαινε αυτό γιατί τη βοήθησα. Το ανδρόγυνο ήταν χωρισμένο, η μαμά της δηλαδή με τον Φρέντυ και δεν ζούσαν μαζί, ζούσε με τη γιαγιά, δηλαδή με τη μητέρα του Φρέντυ. Εγώ είπα ότι η Ναταλία κάθε Δευτέρα που δεν έχω θέατρο, θα έρχεται να τρώει σπίτι μας, για να την φέρω πιο κοντά με τον μπαμπά της και την έφερα. Και αυτό η Ναταλία μου λέει: «Σου το χρωστάω». Από τότε που μπήκα στη ζωή του Φρέντυ, η Ναταλία ήρθε πιο κοντά με τον μπαμπά της. Την συμβούλευα. Όταν ήταν να γίνει γυναίκα, σε εμένα ήρθε και με ρώτησε πως και τι και με ποιον τρόπο. Περίεργη στιγμή, αλλά με εμπιστευόταν. Δεν πήγε στην μαμά της, ήρθε σε εμένα. Αν θες λοιπόν με κάποιο τρόπο είμαι και μαμά», είπε η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία εκμυστηρεύτηκε για την περίοδο που είχε εκφράσει ανοιχτά τα παράπονα της από την παρουσιάστρια:

«Είναι κάτι πολύ απλό που πάντα θα το έχω, όχι ως παράπονο πια, δεν την βλέπω. Μου λείπει. Καμιά φορά θυμώνει η Ναταλία. Εγώ το επιδιώκω. Επειδή βλέπω τι η Ναταλία θυμώνει καμιά φορά που το λέω και τηλεοπτικά, έχω σταματήσει να το λέω. Αλλά ναι μου λείπει. Γιατί εγώ δεν έχω κρατήσει συγγενείς. Η Ναταλία ήταν συγγενής μου.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!