Μαρία Ιωαννίδου για τον καρκίνο: «Μέσα στο ιατρείο άκουσα κραυγές όταν με εξετάσανε»

Μαρία Ιωαννίδου

"Δεν είχα κάνει για ένα χρόνο την μαστογραφία μου και αυτό είχε μεγαλώσει λίγο, έως πολύ" ανέφερε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου

Η Μαρία Ιωαννίδου βρέθηκε στη εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» με την Σοφία Αλιμπέρτη και μίλησε για την δική της περιπέτεια με τον καρκίνο. Όπως τόνισε, το γεγονός ότι αμέλησε να κάνει την καθιερωμένη μαστογραφία, είχε ολέθρια αποτελέσματα.

«Οι γιατροί με είχαν ετοιμοθάνατη, ότι φεύγω. Είμαι αμελής και δεν έκανα τον ετήσιο έλεγχο για τον μαστό και ξαφνικά θυμήθηκα να πάω να το κάνω. Μέσα στο ιατρείο άκουσα κραυγές όταν με εξετάσανε… “Αααα τι έκανες; Γιατί;” Δεν είχα κάνει για ένα χρόνο την μαστογραφία μου και αυτό είχε μεγαλώσει λίγο, έως πολύ» ανέφερε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

«Ο γιατρός μου είπε ότι λυπάται που με γνωρίζει κάτω από αυτές τις συνθήκες. Μου λέει: «έχεις όγκο στο στήθος και πρέπει να το αφαιρέσουμε, να κάνουμε μαστεκτομή». Και συνέχισε: «Ήταν καλοήθης δεν ήταν μεταστατικός και δεν είχε μεγαλώσει πολύ. Εγώ έχω κληρονομικότητα, η μαμά μου δεν ζει, πέθανε πολύ νέα και πέθανε απ’ αυτό».