Μαρία Ιωαννίδου: «Έπεσα θύμα βιασμού από το οικογενειακό και το επαγγελματικό μου περιβάλλον»

Μαρία Ιωαννίδου

"Αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε" δηλώνει η Μαρία Ιωαννίδου!

Την Μαρία Ιωαννίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN την Παρασκευή. Μεταξύ άλλων, η γνωστή χορεύτρια αναφέρθηκε στη Ναταλία Γερμανού ενώ αποκάλυψε πως είχε πέσει η ίδια θύμα βιασμού σε νεαρή ηλικία στο οικογενειακό της περιβάλλον.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ιωαννίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι γεννημένη μάνα. Πηγαίναμε να κάνουμε με τον Φρέντυ Γερμανό μια εξωσωματική, όλα καλά στην εξέταση αλλά μετά από λίγο αρρώστησε. Δεν το προλάβαμε».

«Με την Ναταλία ζήσαμε πολύ οικογενειακά, την αγαπώ και μου λείπει πάρα πολύ. Έλα βρε Ναταλία, να πιούμε έναν καφέ! Έλεος πια! Με στεναχωρεί που κάποιες φορές τηλεοπτικά μου κουνάει λίγο το δάχτυλο. Το συζητάμε αλλά με ενδιάμεσο το… facebook και δεν πάει έτσι».

«Και σε μένα ως κορίτσι μου έτυχαν πράγματα που τα αντιμετώπισα. Έχω πέσει θύμα βιασμού και από το οικογενειακό μου περιβάλλον αλλά και από το επαγγελματικό μου περιβάλλον. Δεν το είπα ποτέ. Αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε» συμπλήρωσε η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN. «Το έλεγα στη μαμά μου, το έλεγα στον Φρέντυ, το αντιμετώπιζα μόνη μου».