Μαρία Ιωαννίδου: «Έφαγα φάπες από τη Ρένα Βλαχοπούλου γιατί διέκοψα το γύρισμα»

Μαρία Ιωαννίδου

"Το τι φάπα έχω φάει από τη Ρένα Βλαχοπούλου... Την τσάντιζα" παραδέχθηκε η Μαρία Ιωαννίδου.

Με αφορμή το νέο της βιβλίο παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Κυριακής. Η γνωστή χορεύτρια και ηθοποιός γύρισε πίσω σε σημαντικές στιγμές της καλλιτεχνικής της διαδρομής αποκαλύπτοντας άγνωστο παρασκήνιο τόσο για τη συνεργασία με την Ρένα Βλαχοπούλου όσο και την αποκαλυπτική της θεατρική εμφάνιση που έκανε τον πατέρα της… να σηκωθεί και να φύγει!

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ιωαννίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εγώ είχα ωραίο κορμί και δεν είχε χυδαιότητα το κορμί μου. Ήταν σέξι αλλά δεν είχε φτήνια. Στη Μαριχουάνα ο μπαμπάς μου σηκώθηκε και έφυγε επειδή φορούσα βυζοθήκες, δηλαδή φορούσα μόνο αστεράκια και τίποτα άλλο στο στήθος μου. «Ε, πως να γεμίσει το θέατρο το δικό μας άμα έχεις το μανούλι» έλεγε ο Ρίζος. Και ο μπαμπάς μου είχε έρθει να δει την παράσταση, του το είχαμε κρύψει ότι φοράω αστεράκια και όταν τα είδε πρασίνισε, κοκκίνησε, κόντεψε να πάθει ανακοπή και σηκώθηκε και έφυγε».

«Α, μια Ελληνίδα στο χαρέμι! Αγαπημένη ε; Αγαπημένη Ρένα! Το τι φάπα έχω φάει από τη Ρένα Βλαχοπούλου… Την τσάντιζα! Είχαμε αυτή τη σκηνή στην έρημο και εμένα μου έφυγε το ένα το παπούτσι και το έχασα. Ήταν δώρο της μαμάς μου. Καθόμουν και έψαχνα το παπούτσι ενώ οι άλλοι προχωρούσαν στο γύρισμα και ξαφνικά λέει ο Σειληνός, «παιδιά που είναι η Μαρία; Χάσαμε την Μαρία». Και μου λέει η Ρένα, «έλα εδώ μωρή, μας σταματάς το γύρισμα και δεν ντρέπεσαι λίγο». Εγώ της εξηγούσα πως έχασα το παπούτσι μου».

«Στις ταινίες δεν φορούσα πάντα δικά μου ρούχα. Ο Γιάννης Δαλιανίδης ερχόταν στο σπίτι μου και έψαχνε τι μου πάει» συμπλήρωσε η Μαρία Ιωαννίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.