Μαρία Ηλιάκη σε Μουτσινά: «Εσύ ήσουν αυτός που είχε πάρει μία απόφαση για το Δέστε τους…»

«Δεν πέρασα πολύ ωραία στον ΣΚΑΪ. Δεν ήμουν κι εγώ...»

Νίκος Μουτσινάς και Μαρία Ηλιάκη βρέθηκαν τετ α τετ στο «Πρωινό ΣουΚου» και τα είπαν παρουσία των τηλεθεατών για το «Δέστε Τους».

«Το Δέστε τους πάντα θα μου λείπει, όσα χρόνια και αν περάσουν, γιατί ήταν μια πολύ ευτυχισμένη τηλεοπτική μου στιγμή. Νομίζω ότι είχαμε κάνει αυτή την κουβέντα πριν σταματήσει το «Δέστε τους». Εσύ ήσουν αυτός που είχε πάρει μία απόφαση και εγώ προσπαθούσα να σε μεταπείσω γιατί θεωρούσα ότι το «Δέστε τους» έχει ακόμα λίγο καιρό. Αλλά από τη στιγμή που είχες πάρει την απόφαση αυτή…» είπε η Μαρία Ηλιάκη η οποία μίλησε και για το μετέπειτα τηλέοπτικό της βήμα στον ΣΚΑΪ και για το τι πήγε στραβά:«Δεν πέρασα πολύ ωραία στον ΣΚΑΪ. Δεν ήμουν κι εγώ για αυτούς, δεν ήταν κι αυτοί για μένα, οπότε κάπου χάλασε το γλυκό. Μάλλον δεν έδεσε ποτέ. Ήταν ένα πολύ ενημερωτικό κανάλι, εγώ ήμουν ένας άνθρωπος πολύ της ψυχαγωγίας. με κοιτούσαν όλοι περίεργα, τους κοιτούσα κι εγώ λίγο περίεργα, δεν μπορέσαμε να συνεννοηθούμε και κάπως δεν έκατσε»

«Έκλεισε αυτός ο κύκλος και μετά άνοιξε η πύλη του διαβόλου. Δεν έχει πάει κάτι καλά από τότε…» πρόσθεσε ο Νίκος Μουτσινάς αναφερόμενος στον κύκλο του «Δέστε τους». Όσο για το αν θα ήταν θετική σε ένα «Δέστε τους… reunion» η παρουσιάστρια απάντησε:«Ποτέ μη λες ποτέ!»

Για την Κατερίνα Καινούργιου: «Μου αρέσει η Κατερίνα, δεν την έχω δει πολύ όμως. Τώρα είναι πιο κεντρικιά. Λίγο το σκηνικό βρίσκω σκοτεινό, αλλά άμα είναι ωραία η εκπομπή….»

https://www.youtube.com/embed/BtEfGUKgARg