Μαρία Ηλιάκη: «Όταν ήμουν στο μαιευτήριο έλεγα γιατί να μην είναι εδώ και η μητέρα μου»

Μαρία Ηλιάκη

"Φαντάζομαι ότι μέσα μου είναι χαραγμένα κάποια πράγματα. Προσπαθώ να είμαι δίκαιη, γλυκιά και τρυφερή με το παιδί", εξομολογείται η Μαρία Ηλιάκη.

Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε στο Πρωινό για την καθημερινότητά της με την κόρη της Κατερίνα, αλλά και για την απουσία της μητέρας της, η οποία είχε φύγει πριν από μερικά χρόνια από τη ζωή.

«Η μικρή τώρα θα γίνει δύο χρονών, οπότε κάθε πρωί που θα ξυπνήσω θα πάω αμέσως να της πω καλημέρα και να μου πει κι αυτή. Την πρώτη φορά που μου είπε: “Σε αγαπώ μαμά” και το εννοούσε, έκλαιγα πολλές ώρες, υπερβολική εγώ, όπως με τα πάντα μου.

Τις προάλλες είπα κάτι που με στεναχώρησε. Δες της έκανα το χατίρι σε κάτι και μου λέει: “μαμά, έξω από το δωμάτιο. Πώς είναι δυνατόν λέω παιδί μου η μανούλα έξω από το δωμάτιο;” Δεν σκέφτομαι τι έκανε η μαμά μου σε μένα για να το κάνω κι εγώ στην Κατερίνα. Φαντάζομαι ότι μέσα μου είναι χαραγμένα κάποια πράγματα. Προσπαθώ να είμαι δίκαιη, γλυκιά και τρυφερή με το παιδί», εξομολογήθηκε η Μαρία Ηλιάκη.

Για το πώς βιώνει την απώλεια της μητέρας της, η Μαρία Ηλιάκη είπε: «Μέσα μου θα υπάρχει αυτό το αγκάθι, ότι θα ήθελα την μαμά μου, σε διάφορες φάσεις της ζωής. Όπως στο μαιευτήριο, όταν γεννήθηκε η Κατερίνα, ήταν μια στιγμή που έλεγα: “μωρέ γιατί να μην είναι και αυτήν εδώ;”».