Μαρία Ηλιάκη: «Όταν δεν έχεις προηγούμενη επιτυχημένη σεζόν, δεν περιμένεις πολλές προτάσεις για την επόμενη»

«Στον ΣΚΑΪ δεν έκανα νούμερα για 4 μήνες. Δεν ήταν μια ωραία εμπειρία, σίγουρα».
Σε μια αφοπλιστικά ειλικρινή συνέντευξή της στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, η Μαρία Ηλιάκη μίλησε για όλα…

Η εκπομπή της στον ΣΚΑΪ

«Φαίνεται ότι το «Δέστε Τους» το ξέχασε ο Γιώργος Λιάγκας που έκανε νούμερα. Στον ΣΚΑΪ δεν έκανα νούμερα για 4 μήνες. Δεν ήταν μια ωραία εμπειρία, σίγουρα. Ήταν δύσκολη περίοδος. Το να κάνεις μια αποτυχία -γιατί αποτυχία ήταν, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας- δεν είναι και το πιο ωραίο στη ζωή αυτή. Αλλά ήταν μια χρήσιμη, πολύτιμη εμπειρία. Δεν θα σου πω ότι πετούσα από τη χαρά μου εκείνη την περίοδο. Φταίω σίγουρα εγώ, φταίει ο σταθμός, φταίει το timing».

Η απόφασή της να μπει στο πάνελ του Πρωινό

«Δεν με στεναχωρεί που θα με πουν πανελίστρια. Εγώ αυτή τη δουλειά την κάνω πολλά χρόνια και την αγαπάω είτε είμαι ρεπόρτερ, είτε είμαι συμπαρουσιάστρια, είτε είμαι παρουσιάστρια, είτε κάθομαι σε ένα πάνελ… δεν με νοιάζει. Το θέμα είναι να το κάνεις καλά αυτό που κάνεις κάθε χρόνο. Όταν δεν έχεις μια προηγούμενη σούπερ επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν, δεν περιμένεις και τις τρεις χιλιάδες προτάσεις για την επόμενη, να είμαστε και ειλικρινείς. Εγώ, από όλες τις προτάσεις που είχα, εκεί αισθάνθηκα περισσότερη ασφάλεια. Ο Γιώργος με πήρε τηλέφωνο στα τέλη Ιουνίου, με προσέγγισε πάρα πολύ γλυκά, του λέω «Γιώργο μου να το σκεφτώ», το σκέφτηκα, μου άρεσε και είπα το «ναι»».

Οι «παράλογες» απαιτήσεις της στον ΣΚΑΪ

«Ήταν σενάρια επιστημονικής φαντασίας! Τι απαιτήσεις είχα εγώ; Επειδή ζήτησα έναν χώρο να ντύνομαι; Και τι έγινε; Εσείς που αλλάζετε δηλαδή; Στον δρόμο; Δηλαδή, μην τρελαθούμε κιόλας»! 

Περισσότερα latest news »