Μαρία Ηλιάκη: «Μου έλεγαν πως έμεινα εύκολα έγκυος γιατί έχω μικρό ηλικιακά άνδρα»

Μαρία Ηλιάκη

"Με ενόχλησαν κάποιες φορές αυτά τα σχόλια, ειδικά όταν οι ορμόνες μου ήταν στο πικ", εξομολογείται η Μαρία Ηλιάκη.

Καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής «Μαμά-δες» θα βρεθεί την ερχόμενη Κυριακή 17/9 η Μαρία Ηλιάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια ανοίγει τα χαρτιά της στη Τζένη Θεωνά και αναφέρεται στο κεφάλαιο της μητρότητας, που άνοιξε τα τελευταία χρόνια για την ίδια, αλλά και στα σχόλια που άκουσε όταν μαθεύτηκε η εγκυμοσύνη της.

«Όταν έμεινα έγκυος, μου έλεγαν ότι έγινε εύκολα, γιατί έχω μικρό ηλικιακά άντρα αλλά και το “άντε, τώρα που προλαβαίνεις να κάνεις και το δεύτερο”. Με ενόχλησαν κάποιες φορές αυτά τα σχόλια, ειδικά όταν οι ορμόνες μου ήταν στο πικ», εξομολογείται η Μαρία Ηλιάκη.

«Και τώρα με ενοχλούν κάποιες φορές, όταν τα ακούω. Με ενοχλούν όταν τα ακούω και για άλλες γυναίκες», παραδέχεται η παρουσιάστρια.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Marie Claire τον Δεκέμβριο του 2022 η Μαρία Ηλιάκη είχε δηλώσει για την περίοδο της εγκυμοσύνης:

«Δεν μπορώ να πω πως ήταν ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Άργησα να συνδεθώ συναισθηματικά με το όλο θέμα. Ήμουν στρατιώτης, κάνοντας σωστά όλα όσα έπρεπε για εννιά μήνες για να είναι το παιδί καλά.

Δεν έζησα τις συγκινήσεις που λένε με τo μωρό όταν το έβλεπα σε υπέρηχους ή όταν άκουγα την καρδιά του. Ένιωθα ανακούφιση που ήταν το παιδί καλά. Ακόμη και τη στιγμή της γέννησης της κόρης μου ήμουν σοκαρισμένη και όχι συγκινημένη».

Η Μαρία Ηλιάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 31/5/2021 στην Ζυρίχη, στην κλινική όπου εργαζόταν επί χρόνια ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης.