Μαρία Ηλιάκη – Κατερίνα Καινούργιου: Τι είπαν on air η μία για την άλλη;

Η κόντρα καλά κρατεί, αλλά ποια είναι η αλήθεια;

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, η Μαρία Ηλιάκη μιλούσε με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά για τον «πάγο» που έχει μπει ανάμεσα στην ίδια και την πρώην συνεργάτιδά της, Κατερίνα Καινούργιου. «Δεν μιλάμε, όχι. Έχουμε καιρό να μιλήσουμε», σημείωσε η Μαρία Ηλιάκη. Όταν ρωτήθηκε για το αν η παρεξήγηση προέκυψη από το περιβόητο πάρτι γενεθλίων της παρουσιάστριας που δεν κάλεσε την Κατερίνα Καινούργιου, η απάντηση της Μαρίας ήταν: «Εντάξει, νομίζω ότι αυτό είναι αστείο, είναι για νηπιαγωγείο»!

«Τελικά, την κάλεσες ή δεν την κάλεσες;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας. «Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να απαντήσω σε αυτό…» τόνισε η Μαρία Ηλιάκη και συνέχισε: «Υπάρχει μια ψύχρα ανάμεσά μας που νομίζω ότι είναι μια παρεξήγηση χαζή».

//www.youtube.com/embed/T_RJ18KNryM

Δύο και κάτι ώρες αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου έμπαινε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη και μία από τις πρώτες ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν, φυσικά, για την Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια του Alpha έδωσε τη δική της εκδοχή για την κόντρα, αποκαλύπτοντας και κάποιες έγνωστες πτυχές:

«Μου λείπει σαν φίλη μου πολύ. Είναι ένας άνθρωπος που έχω μοιραστεί πολύ προσωπικές στιγμές. Κόντρα υπήρχε στην αρχή. Όσο περνούσε ο καιρός αυτή η κόντρα έπαψε να υπάρχει και έγινε πολύ αγάπη και από τις δύο πλευρές, δυσκολευτήκαμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Προς τα τέλη της περσινής σεζόν ξαναέγινε κόντρα. Δεν ξέρω ποια από τις δύο το ξεκίνησε. Οι δρόμοι μας χάθηκαν όταν ο Νίκος αποφάσισε να σταματήσει από το Δέστε Τους. Εγώ ήθελα να συνεχίσουμε την εκπομπή με την Μαρία και πίστευα ότι θα μπορούσε να γίνει μια πολύ καλή δουλειά».

//www.youtube.com/embed/yTxVltR4gO8