Μαρία Ηλιάκη: «Γονάτισε» από το γέλιο με το σαρδάμ του Νικόλα Ράπτη – «Ε ρε π…τη»

Ράπτης Ηλιάκη

Το προφορικό λάθος που έκανε την παρουσιάστρια να "λιώσει".

Γέλιο μέχρι δακρύων προκάλεσε στη Μαρία Ηλιάκη το σαρδάμ που έκανε στον αέρα του ΑΝΤ1 Flashback ο Νικόλας Ράπτης. Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο βιογραφικό της Έλενας Ναθαναήλ, με αφορμή τη συμμετοχή της αείμνηστης ηθοποιού στη σειρά «Άγγιγμα Ψυχής», ο παρουσιαστής αδυνατούσε να προφέρει σωστά το επίθετο του σκηνοθέτη Γιάννη Δαλιανίδη.

«Η Έλενα Ναθαναήλ σπούδασε υποκριτική στη σχολή του Πέλου Κατσέλη και πρωτοεμφανίστηκε στο σινεμά στην ταινία του Γιάννη Δαλανίδη… ε ρε π…στη!», είπε στην πρώτη του προσπάθεια ο Νικόλας Ράπτης, προκαλώντας ασταμάτητο γέλιο στη συμπαρουσιάστριά του.

Μάλιστα, στη δεύτερη προσπάθεια έκανε λάθος και στον τίτλο της ταινίας, λέγοντας: «Λοιπόν… πρωτοεμφανίστηκε στο σινεμά στο Κάτι Και Να Καίει… έχω κολλήσει τώρα. Δεν μπορώ να πω Δαλιανίδη». Η Μαρία Ηλιάκη – όπως και ο ίδιος φυσικά – δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια της.

Μετά από πολλές προσπάθειες και άφθονο γέλιο, ο Νικόλας Ράπτης κατάφερε να προφέρει σωστά το όνομα και την ταινία του σκηνοθέτη και η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά.