Μαρία Ηλιάκη για Κατερίνα Καραβάτου: «Πού τα ακούτε όλα αυτά κι εγώ δεν ακούω τίποτα;»

Μαρία Ηλιάκη

"Εγώ αποφασίζω; Μα δεν είμαι εγώ το κανάλι. Όταν αποφασίσει το κανάλι, θα τη βγάλει" αναφέρει η Μαρία Ηλιάκη για τη νέα της εκπομπή στον ANT1.

Τη Μαρία Ηλιάκη συνάντησε η κάμερα του Super Κατερίνα.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για το ξεκίνημα της νέας της εκπομπής στον ANT1, την οριστική της μετακόμιση στην Αθήνα αλλά και τα σχόλια που ακούγονται για την παρουσία της Κατερίνας Καραβάτου στο My Style Rocks.

«Είναι πολύ ωραία. Είμαστε πιο κοντά στη δουλειά μας, και εγώ πιο κοντά στα γυρίσματα και ο Στέλιος πιο κοντά στο ιατρείο του. Ήταν μια αλλαγή που έπρεπε να γίνει» δηλώνει η Μαρία Ηλιάκη για τη μετακόμισή της στα βόρεια προάστια.

Γιατί έχει καθυστερήσει η πρεμιέρα της νέας της εκπομπής με τον Νικόλα Ράπτη στον ANT1;

Η Μαρία Ηλιάκη απανά: «Μα εγώ φταίω; Εγώ αποφασίζω; Μα δεν είμαι εγώ το κανάλι. Όταν αποφασίσει το κανάλι, θα τη βγάλει. Τέλη Φλεβάρη τελειώνουμε τα γυρίσματα», αποκλείοντας το ενδεχόμενο να τη δούμε του χρόνου στο τιμόνι κάποιας πρωινής εκπομπής.

Τέλος, αναφορικά με τα σχόλια που θέλουν την Κατερίνα Καραβάτου να «κόβεται» στο μοντάζ και να μικραίνει ο ρόλος της στο My Style Rocks, η Μαρία Ηλιάκη επισημαίνει: «Μα πού τα ακούτε όλα αυτά κι εγώ δεν ακούω τίποτα; Η Κατερίνα το έχω ξαναπεί ότι μου αρέσει».