Μαρία Ηλιάκη: «Δεν μου λείπει η εποχή του Κους Κους»

΄Μαρία Ηλιάκη

"Το ζωντανό μου λείπει, είναι αγάπη, άλλο πράγμα. Δεν θέλω όμως πια να σχολιάζω κανέναν και τίποτα. Έχω περάσει σε άλλη φάση" δηλώνει η Μαρία Ηλιάκη.

Τη Μαρία Ηλιάκη συνάντησε η κάμερα του Open Weekend. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στη ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου για τη νέα της εκπομπή με τον Νικόλα Ράπτη για την επέτειο των 30 χρόνων του ΑΝΤ1 αλλά και τα πράγματα που έχει κάνει στην τηλεόραση στο παρελθόν.

«Δε μου λείπει η εποχή του Κους Κους. Ήταν πολύ ωραία για τότε. Δεν θα ήταν το ίδιο σήμερα. Τώρα θα ήταν όλα αλλιώς» δηλώνει η Μαρία Ηλιάκη.

Πότε θα δούμε την καινούργια της εκπομπή με τον Νικόλα Ράπτη; Η ίδια απαντά:

«Θα βγει. Δεν ξέρω πότε. Θα είναι σίγουρα στο Μακεδονία TV, τώρα για τον ΑΝΤ1 δεν ξέρω. Δεν μου αρέσει να λέω ότι θα είναι κάτι σαν κάτι άλλο. Τώρα που το βλέπω που το γυρίζουμε με τον Νικόλα, νομίζω ότι θα είναι ωραίο», ενώ δήλωσε άγνοια ως προς τους καλεσμένους που φημολογείται ότι αρνήθηκαν να εμφανιστούν στην εκπομπή.

«Δεν μου έχει γίνει κάποια άλλη πρόταση από τον ΑΝΤ1. Το ζωντανό μου λείπει, είναι αγάπη, άλλο πράγμα. Δεν θέλω όμως πια να σχολιάζω κανέναν και τίποτα. Έχω περάσει σε άλλη φάση. Έχω σχολιάσει πολύ στη ζωή μου» τόνισε σε άλλο σημείο η Μαρία Ηλιάκη.