Μαρία Ηλιάκη: Αποχώρησε σε ερώτηση για τον Νίκο Μουτσινά – «Τώρα η κουβέντα πάει αλλού»

Μαρία Ηλιάκη

"Μη με κάνεις να νιώθω άσχημα", σχολίασε ενοχλημένη η Μαρία Ηλιάκη.

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μίλησε για την επετειακή εκπομπή για τα 30 χρόνια του σταθμού, στην οποία συνεργάζεται με τον Νικόλα Ράπτη, ενώ ρωτήθηκε και για μία ενδεχόμενη συνεργασία με τον Νίκο Μουτσινά.

«Πέρασα πάρα πολύ όμορφα στο Flashback, ήταν από τις ωραιότερες συνεργασίες μου. Θεωρώ ότι είναι μία εκπομπή που με ταξιδεύει, αυτά είναι και τα μηνύματα που λαμβάνω από τον κόσμο. Έχει μία νοσταλγία», αναφέρει η Μαρία Ηλιάκη.

Για το ενδεχόμενο μίας δεύτερης σεζόν του Flashback η παρουσιάστρια διευκρινίζει: «Δεν έχω ενημέρωση. Φαντάζομαι όμως ότι το αρχείο του ΑΝΤ1 είναι τεράστιο».

Πώς σχολιάζει την επικείμενη αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά από την τηλεόραση, μετά το τέλος της καθημερινής του εκπομπής στον ΣΚΑΪ;

«Ο Νίκος είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος άνθρωπος. Θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να λείψει από την τηλεόραση. Αν βέβαια είναι αυτή η ανάγκη του, το καταλαβαίνω και το σέβομαι απόλυτα», απαντά η Μαρία Ηλιάκη.

Ωστόσο, όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για μία πιθανή τηλεοπτική συνύπαρξη με τον πρώην συνεργάτη και φίλο της, η Μαρία Ηλιάκη απέφυγε να απαντήσει και μάλιστα αποχώρησε από το σημείο των δηλώσεων, λέγοντας στους ρεπόρτερς: «Τώρα η κουβέντα πάει αλλού, μη με κάνεις να αισθάνομαι άσχημα».