Μαρία Ηλιάκη: «Αυτή είναι η πρώτη καλησπέρα που σας λέω σαν μάνα πια»

Μαρία Ηλιάκη

Δείτε όλα όσα είπε η Μαρία Ηλιάκη σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της βιώνει η Μαρία Ηλιάκη, η οποία πριν μερικές ημέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Σήμερα, ανέβασε instastories στον προσωπικό της λογαριασμό και ευχαρίστησε τους πάντες για υπέροχα μηνύματά τους.

«Αυτή είναι η πρώτη καλησπέρα που σας λέω σαν μάνα πια. Μάνα! Απίστευτο μου φαίνεται. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας, έχει μπλοκάρει το κινητό από τις ευχές. Δεν έχω προλάβει να απαντήσω σε όλους, ούτε έχω προλάβει να τα διαβάσω όλα. Σας ευχαριστώ όμως πάρα πολύ, γιατί είναι πολλές οι ευχές. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έκανα μπάνιο. Όσοι έχετε κάνει χειρουργείο ξέρετε τι σημαίνει να κάνεις μπάνιο μετά από το χειρουργείο. Άλλος άνθρωπος. Η κατάσταση είναι εκτάκτου ανάγκης», είπε αρχικά η Μαρία Ηλιάκη.

Η Μαρία Ηλιάκη είπε επίσης: «Πολλά τα συναισθήματα, ανάμεικτα. Τομές, θηλασμοί, απόγνωση αλλά και μεγάλη ευτυχία παράλληλα. Αν δείτε τι παιδί έχω κάνει. Δεν μπορείτε να καταλάβετε. Δεν το πίστευα ότι θα συμβεί σε εμένα αυτό. Ακούστε, θα κάνουμε και μια συμφωνία, επειδή άλλη παιδί δεν έκανε, μόνο η Μαριώ τον Γιάννη, αν αρχίζω και σας πρήζω με την κόρη μου, να με κάνετε block».