Μαρία Φραγκάκη: «Κάποια πράγματα πρέπει να ανακοινωθούν από εκείνους που πρέπει»

Μαρία Φραγκάκη

"Δεν έχω να σχολιάσω κάτι" δηλώνει η Μαρία Φραγκάκη.

Στην ανανεωμένη ομάδα της Φαίης Σκορδά θα βρίσκεται η Μαρία Φραγκάκη τη νέα τηλεοπτική σεζόν και με αυτή την αφορμή μίλησε στην κάμερα του «Καλοκαίρι Yes» και τον Γιώργο Βιολέντη την Τετάρτη στο OPEN. Η όμορφη δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγή όμως ήταν καθ’ όλα φειδωλή, πλην καθ’ όλα χαμογελαστή, στις δηλώσεις της!

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Φραγκάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όλα θα τα πούμε εν καιρώ! Καταλαβαίνεται πως κάποια πράγματα πρέπει να ανακοινωθούν όταν πρέπει και από εκείνους που πρέπει, οπότε δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Θεωρώ όμως ότι θα είναι μια καλή σεζόν, που θα έχει ενδιαφέρον και εύχομαι να πάμε καλά όλοι».

«Να έχουμε όλοι μια καλή ροή και μια ήρεμη σεζόν! Αυτό. Θα τα πούμε όλα εν καιρώ. Με τον Λάμπρο (σ.σ. Κωνσταντάρα) αγαπιόμαστε πάρα πολύ, ούτως ή άλλως, έχουμε συνεργαστεί πάρα πολλά χρόνια και τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά οπότε είναι όλα καλά»

«Το φετινό καλοκαίρι δεν κατάφερα να ξεκουραστώ τόσο όσο θα ήθελα, η αλήθεια είναι. Ήθελα λίγες ημέρες παραπάνω για να καταφέρω να ξεκουραστώ. Γιατί είναι το καλοκαίρι και οι διακοπές που θέλεις να τα κάνεις όλα, θέλεις και να ξεκουραστείς, θέλεις και να βγεις, θέλεις και να κάνεις και τα μπάνια σου… Δεν γίνεται όμως να τα κάνεις όλα οπότε γύρισα λίγο πιο κουρασμένη από ότι θα ήθελα. Αλλά ανανεωμένη και φρέσκια και πολύ ορεξάτη» πρόσθεσε, επίσης, η Μαρία Φραγκάκη στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του OPEN. «Θα ήθελα πάρα πολύ να πω περισσότερα, θα τα πούμε όμως όλα όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή».