Μαρία Φραγκάκη: Η on air αντίδραση για τη Φαίη Σκορδά – «Έχει βγει κάποια ανακοίνωση;»

Φραγκάκη

"Μπορεί και να ισχύει, δεν λέω, αλλά δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι γιατί δεν ξέρω κάτι επίσημα", δηλώνει η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Μαρία Φραγκάκη. Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ παραβρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Τρίτης (20/2) και οι ρεπόρτερς ήταν εκεί για να τη ρωτήσουν σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον και τη συνεργασία της με τη Φαίη Σκορδά.

«Δεν υπάρχει καμία κόντρα με την Ιωάννα, ούτε αναφέρθηκα ποτέ σε εκείνη και δεν τη γνωρίζω προσωπικά. Εγώ αυτό που είπα είναι ότι καλό είναι να μην επιρρίπτουμε ευθύνες ούτε σε κατάρες, ούτε σε σκοτεινές ανώτερες δυνάμεις αλλά να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας», ξεκαθάρισε αρχικά η Μαρία Φραγκάκη γύρω από την πρόσφατη ατάκα της για την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Είναι πολλά τα «αν», οπότε δεν μπορώ να απαντήσω σε υποθετικά σενάρια. Δεν έχω καμία ενημέρωση για οτιδήποτε και είναι και πολύ νωρίς. Έχουμε ακόμα μήνες μπροστά μας», απαντά η δημοσιογράφος για το ενδεχόμενο να ακολουθήσει τη Φαίη Σκορδά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν σε κάποιον άλλο σταθμό.

«Εγώ φέτος συνεργάζομαι με τη Φαίη και με τον ΣΚΑΪ και είμαι πολύ χαρούμενη και για τα δύο», τόνισε χαρακτηριστικά η Μαρία Φραγκάγκη στα τηλεοπτικά συνεργεία.

«Δεν έχω καμία ενημέρωση ότι ο ΣΚΑΪ θα γίνει αμιγώς ενημερωτικός και το λέω με κάθε ειλικρίνεια. Έχει βγει κάποια ανακοίνωση; Τι να σχολιάσω εγώ τώρα σε υποθετικά σενάρια, σε ψίθυρους στους διαδρόμους και σε φημολογία; Μπορεί και να ισχύει, δεν λέω, αλλά δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι γιατί δεν ξέρω κάτι επίσημα», κατέληξε στις δηλώσεις της η Μαρία Φραγκάκη.