Μαρία Φραγκάκη για Νίκο Μουτσινά: «Δεν θα λείψει και πολύ από την τηλεόραση»

Μαρία Φραγκάκη

Η Μαρία Φραγκάκη και ο Δημήτρης Μηλιόγλου για το τηλεοπτικό τους μέλλον στο ΟΡΕΝ.

Δηλώσεις για το τηλεοπτικό τους μέλλον αλλά και το Open Weekend έκαναν η Μαρία Φραγκάκη και ο Δημήτρης Μηλιόγλου. Τους δύο δημοσιογράφους εντόπισε η κάμερα του Super Κατερίνα και η ρεπόρτερ Μένια Κούκου.

«Έχουμε δέσει, έχουμε σφαχτεί κιόλας. Όπως όλες οι παρέες τα ζούμε όλα. Ας κλείσει πρώτα η Ελένη, ας πάρει πρώτα τις δικές της αποφάσεις και τα επόμενα έπονται, να δούμε αν θέλει να συνεχίσουμε σαν ομάδα», αναφέρει ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

«Περνάμε καλά. Ακόμα είναι νωρίς για ανανεώσεις, δεν έχει γίνει συζήτηση με το κανάλι. Συνήθως μετά το Πάσχα γίνονται αυτά. Τώρα που μας ρωτάς είμαστε στο Open. Υπάρχει περίπτωση να σου πούμε – και να μην θέλαμε – ότι δεν θέλουμε να είμαστε και του χρόνου;», σχολιάζει από την πλευρά της η Μαρία Φραγκάκη.

Όσον αφορά τη νέα εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, ο Δημήτρης Μηλιόγλου παρατηρεί: «Η εκπομπή, το είπα, δεν μου άρεσε. Είχε πάρα πολλές αδυναμίες. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Ελίνα δε μπορεί να κάνει πράγματα. Θεωρώ ότι πρέπει να τη βοηθήσουν λίγο να ανταπεξέλθει και στις δυσκολίες αυτής της δουλειάς. Είναι παλιακή εκπομπή».

«Είναι πολύ καινούργια εκπομπή. Νομίζω ότι πρέπει να της δώσουμε χρόνο, όπως και σε όλες τις εκπομπές. Δεν έχει βρει ακόμα το concept που θέλει να υποστηρίξει. Αν με ρωτάς «τι εκπομπή είδες;», δε μπορώ να σου το περιγράψω», επισημαίνει από την πλευρά της η Μαρία Φραγκάκη.

Τέλος, οι δύο δημοσιογράφοι ρωτήθηκαν και για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά.

«Έχω την αίσθηση ότι δεν θα λείψει και πολύ από την τηλεόραση. Έχει αφήσει κάτι τελίτσες. «Δεν θα κάνω δική μου εκπομπή». Ο νοών νοείτο, δεν ξέρω», δηλώνει η Μαρία Φραγκάκη, με τον Δημήτρη Μηλιόγλου να υποστηρίζει ότι το Καλό Μεσημεράκι, με τις κατάλληλες αλλαγές, θα μπορούσε να έχει ακόμη μέλλον.