Μαρία Φραγκάκη για Ιωάννα Μαλέσκου: «Σιγά μην είναι και στοιχειωμένη η ζώνη»

Μαρία Φραγκάκη

«Καλό είναι να σηκώνουμε κι εμείς καμία ευθύνη», είπε η Μαρία Φραγκάκη.

Δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Σοφία Μανουσακίδου έκανε η Μαρία Φραγκάκη. Η δημοσιογράφος απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την «καταραμένη ζώνη» του ΣΚΑΙ, που είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ιωάννα Μαλέσκου για Φαίη Σκορδά: «Τη συμπονώ, τα έχω λουστεί κι εγώ και δεν μπορούσα να μιλήσω»

«Έχει γίνει μόδα το κίτρινο, φοριέται φέτος. Σχεδόν όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές κάνουν gossip, δε νομίζω ότι υπάρχει ελαφρύ ή σκληρό gossip. Υπάρχει όμως το όριο, η ευγένεια, ο τρόπος που θα πεις κάτι, υπάρχει η αγένεια, υπάρχουν τα σχόλια, οι επιθέσεις χωρίς λόγο πολλές φορές. Και γιατί να είναι κίτρινο;

Μπορεί να είναι και μαύρο, το οποίο πολλές φορές πηγάζει και από την ψυχή από ορισμένους. Δεδομένου του ότι οι περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές κάνουν gossip, το πως θα θέσεις αυτό που θέλεις να πεις έχει να κάνει με τον χαρακτήρα των ανθρώπων που στελεχώνουν μια εκπομπή», είπε αρχικά η Μαρία Φραγκάκη.

Η Μαρία Φραγκάκη είπε επίσης: «Αν ο άλλος είναι “κίτρινος”, εκ των πραγμάτων θα είναι κίτρινο αυτό που θα πει. Αν έχω να διαλέξω ανάμεσα στο κίτρινο και το μαύρο, τότε καλύτερα να είσαι κίτρινος παρά μαύρος. Χρειάζεται όριο γιατί η αλήθεια είναι ότι έχουν ξεφύγει αρκετές φορές τα όρια. Υπάρχουν εκπομπές που κάνουν πιο κίτρινο σχολιασμό και με δόσεις μαύρου».

Κλείνοντας, η Μαρία Φραγκάκη απάντησε: «Σιγά μην είναι και στοιχειωμένη η ζώνη. Τι εννοούμε; Υπάρχει καταραμένη ζώνη; Καλό είναι, γενικά μιλάω, να μη χρεώνουμε πράγματα, μη ρίχνουμε ευθύνες και αποδίδουμε ευθύνες σε κατάρες και συμπαντικές δυνάμεις. Καλό είναι να σηκώνουμε κι εμείς καμία ευθύνη».