Μαρία Φραγκάκη: Επιβεβαιώνει την μετακίνηση από την Ελένη Τσολάκη στη Φαίη Σκορδά;

Μαρία Φραγκάκη

"Αυτό είναι το κύριο μέλημά μου" υπογράμμισε, με χαμόγελο, η Μαρία Φραγκάκη.

Την Μαρία Φραγκάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και ο δημοσιογράφος Ηλίας Σκουλάς το πρωινό της Παρασκευής. Η γοητευτική δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός κλήθηκε, μεταξύ άλλων, να απαντήσει στις φήμες που την θέλουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν να βρίσκεται στην ομάδα της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Φραγκάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τηλεοπτικά (σ.σ. για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν) δεν ξέρω, παιδιά. Θα δούμε. Καλό καλοκαίρι, να πάμε να ξεκουραστούμε, αυτό θέλουμε τώρα και νομίζω πως το έχουμε ανάγκη όλοι μας. Γενικά περνάμε δύσκολα με όλα αυτά που συμβαίνουν».

«Προσωπικά περιμένω πως και πως να βγω σε άδεια, το έχω και εγώ ανάγκη όπως και όλοι μας οπότε… αυτό. Το κύριο μέλημα μου είναι να ξεκουραστώ μαζί με την οικογένεια μου και έχει ο Θεός».

«Θα τα πούμε ξανά. Καλό καλοκαίρι, να περάσετε τέλεια. Σας ευχαριστώ πολύ πολύ» πρόσθεσε με χαμόγελο η Μαρία Φραγκάκη, αποφεύγοντας να δώσει οποιαδήποτε απάντηση για το τηλεοπτικό της μέλλον, στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του OPEN.