Μαρία Φραγκάκη: «Δεν μας πήγε το ενημερωτικό, η Σίσσυ το κάνει αλλά θέλω πιο ξεκάθαρες εκπομπές»

Μαρία Φραγκάκη

"Δεν μου αρέσει να κάνουμε κατάχρηση του τηλεοπτικού μας χρόνου, για να βγάλουμε δικά μας θέματα. Φρίττω" σχολιάζει η Μαρία Φραγκάκη.

Η Μαρία Φραγκάκη βρέθηκε καλεσμένη στη στήλη της Μαίρης Αργυριάδου μέσα από το Breakfast@Star.

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για την εμπειρία της στο Open Weekend, την αδελφή της, Εύη, ενώ σχολίασε και πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.

«Περνάω καλά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Περνάω καλά γενικά εγώ, είμαι πολύ κουλ άνθρωπος και όπου δεν περνάω καλά φεύγω. Αποχωρώ ησύχως αλλά και με θόρυβο καμιά φορά» δηλώνει η Μαρία Φραγκάκη για την παρούσα φάση της ζωής της.

Σε ερώτηση για την πρόσφατη «κόντρα» μεταξύ της Μαρίας Μπακοδήμου και της Κατερίνας Καινούργιου με τα εκατέρωθεν σχόλια on air, η δημοσιογράφος απαντά: «Δεν μου αρέσει καθόλου, καθόλου όμως… δηλαδή φρίττω. Δεν μου αρέσει να κάνουμε κατάχρηση του τηλεοπτικού μας χρόνου, για να βγάλουμε δικά μας θέματα. Είμαστε στον αέρα της τηλεόρασης, για να κάνουμε τη δουλειά μας».

Όσον αφορά την τηλεοπτική επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη με το «Dr. Oz» στον Ant1, η Μαρία Φραγκάκη εξέφρασε τις αμφιβολίες της για το συγκεκριμένο concept, ενώ αντιθέτως εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τη Ναταλία Γερμανού. «Είναι εξαιρετική σε αυτό που κάνει όλα αυτά τα χρόνια, μιλάει εξαιρετικά την ελληνική γλώσσα χωρίς υπερβολές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν μου αρέσει η υπερβολή του να σε πείσω ότι μιλάω πολύ καλά τα ελληνικά και πετάω ό,τι λέξη μπορεί να σε εντυπωσιάσει μέσα σε μία πρόταση» σημειώνει η Μαρία Φραγκάκη, αφήνοντας τις αιχμές της προς την Ιωάννα Μαλέσκου.

Πώς σχολιάζει τη στροφή ορισμένων ψυχαγωγικών εκπομπών προς την ενημέρωση, όπως έκανε και το Open Weekend την περσινή σεζόν;

«Δεν μας πήγαινε αυτό πέρσι, δεν μας πήγαινε και ως προσωπικότητες. Δεν είναι ότι δεν το κάναμε καλά αλλά νομίζω ότι και ο τηλεθεατής δεν περίμενε να ενημερωθεί από το Open Weekend. Η Σίσσυ της πηγαίνει αυτό. Μένει στο κοινωνικό και στην επικαιρότητα, έχει και την ψυχαγωγία. Εμένα αν με ρωτάς, θα ήθελα πιο ξεκάθαρες εκπομπές», απαντά η Μαρία Φραγκάκη.

Τέλος, σε ερώτηση για την αδελφή της, Εύη Φραγκάκη, η δημοσιογράφος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ τους, αποκαλύπτοντας ότι τους έχει γίνει σχετική πρόταση στο παρελθόν, η οποία ωστόσο δεν ευδοκίμησε.