Μαρία Φραγκάκη: «Από τη στιγμή που ο σταθμός και ο διευθυντής αποφάσισαν να σταματήσει, δεν ζητάς τα ρέστα»

Μαρία Φραγκάκη

"Δεν προχώρησε. Δεν πήγε. Δεν ταιριάζουν όλοι οι άνθρωποι με όλους. Δεν έχεις απαραίτητα χημεία" δήλωσε η Μαρία Φραγκάκη.

Η Μαρία Φραγκάκη μίλησε στην κάμερα του Breakfast@star και στην Σοφία Μανουσακίδου για τη συνεργασία που είχε παλιότερα με τον Μάκη Πουνέντη στο ραδιόφωνο και έληξε άδοξα.

«Δεν θεωρώ ότι έχω υπάρξει κακό παιδί. Το κακό παιδί δεν το αντιλαμβάνεται ότι είναι τη στιγμή που είναι. Αν ετεροχρονισμένα κάνεις την αυτοκριτική σου και αντιληφθείς και επισημάνεις τα λάθη σου και μετανιώσεις για αυτά, είναι πολύ έντιμο να ζητήσεις συγγνώμη» είπε η Μαρία Φραγκάκη.

«Ο Μάκης έχει υπάρξει διευθυντής μου στο ραδιόφωνο του Ρυθμού. Έκανε εκπομπή πριν από εμένα. Και μετά έχουμε υπάρξει εγώ, ο Μάκης και η Ελένη Τσολάκη. Φανταστικό τρίο. Δεν προχώρησε. Δεν πήγε. Δεν ταιριάζουν όλοι οι άνθρωποι με όλους. Δεν έχεις απαραίτητα χημεία. Δεν προχώρησε ο ραδιοφωνικός αέρας, όπως είχε στο μυαλό του ο Μάκης. Ο Μάκης ήταν επικεφαλής. Σταμάτησε λίγους μήνες μετά, δεν έβγαλε σεζόν. Καλό είναι να μη σταματά η συνεργασία στα μέσα της σεζόν γιατί χάνει ο κόσμος τη δουλειά του, αλλά από τη στιγμή που ο σταθμός και ο διευθυντής αποφάσισαν να σταματήσει, δεν ζητάς και τα ρέστα. Στενοχωριέσαι που σταμάτησες στα μέσα της σεζόν. Πάμε παρακάτω και προχωράμε» σημείωσε η Μαρία Φραγκάκη.

Πηγή φωτογραφίας NDP