Μαρία Φίλογλου: Η αποχώρηση από το MasterChef και η «κοκορομαχία» για τα μάτια της Μαρίας

MasterChef

Δείτε όλα όσα είπε η Μαρία Φίλογλου που αποχώρησε χθες από το MasterChef.

Το «ταξίδι» για τη Μαρία Φίλογλου στο MasterChef ολοκληρώθηκε χθες, καθώς ήταν η παίκτρια με την πιο αδύναμη προσπάθεια στη δοκιμασία αποχώρησης.

Η Μαρία Φίλογλου, λοιπόν, βγήκε σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», όπου μίλησε για την αποχώρησή της, το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες, ενώ απάντησε και για την «κοκορομαχία» μεταξύ Ιωάννη και Στέφανου για τα μάτια της… ωραίας Μαρίας.

«Αιφνιδιάστηκα όταν ο Νίκος έδωσε την κάρτα ασυλίας στη Βίλλυ. Η ψυχολογία των παιδιών ήταν πεσμένη και φεύγοντας ήθελα να τους δώσω μια προτροπή για να συνεχίσουν», είπε αρχικά η Μαρία Φίλογλου.

Για τον Ιωάννη, τον Στέφανο και τη Μαρία, η Μαρία Φίλογλου απάντησε: «Τα παιδιά είναι έγκλειστα πολύ καιρό, είναι και αρσενικά, έχουν τον τρόπο τους τα αρσενικά όταν βρίσκονται σε ένα σπίτι μέσα κάποιοι να εκφράζουν τα συναισθήματά τους πιο ένθερμα. Η Μαρία είναι ένας πολύ συμπαθής χαρακτήρας, ένα συμπαθητικό παιδί και προσπαθεί να βρίσκεται στο πλάι σε κάθε συμπαίκτη της ο οποίος αισθάνεται δυσάρεστα είτε αισθάνεται κάποια θλίψη, προσπαθεί να τους παρηγορεί, να τους εμψυχώνει. Μέσα στο σπίτι συμβαίνουν πράγματα που οι τηλεθεατές δεν τα βλέπουν».