Μαρία Φιλίππου: «Ο Θανάσης Βέγγος δεν ήταν το κέντρο της παρέας»

Μαρία Φιλίππου

"Ο Θανάσης Βέγγος ήταν ένας γλυκός άνθρωπος, απαιτητικός για τον εαυτό του" ανέφερε η Μαρία Φιλίππου.

Τη Μαρία Φιλίππου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για το «Εμείς και Εμείς», την σχέση της με τον Θανάση Βέγγο και το διαζύγιό της.

«Θυμάμαι στο ‘Εμείς και Εμείς’ τα γέλια μας και τα νιάτα μας. Όταν το βλέπω μου φέρνει έναν ‘πόνο’, στην αρχή δεν μπορούσα να το δω καθόλου. Η Νατάσα Μανίσαλη ήταν ένας χείμαρρος. Εγώ γνώριζα για το πρόβλημα υγείας της».

Για τον Θανάση Βέγγο λέει: «Ο Θανάσης Βέγγος ήταν ένας γλυκός άνθρωπος, απαιτητικός για τον εαυτό του. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που συνεργάστηκα μαζί του. Δεν ήταν το κέντρο της παρέας».

Για την προσωπική της ζωή σημειώνει: «Είμαι η μητέρα που θα πει να πάρεις ζακέτα. Θα είμαι καλή πεθερά. Αν αγαπήσει ένα κορίτσι τον γιο μου εγώ θα την αγαπήσω δύο φορές».

Για το διαζύγιό της: «Ένα διαζύγιο είναι ένας θάνατος, πρέπει να μαζέψεις τα κομμάτια σου. Δε θα κάνω εκπτώσεις για να έχω έναν σύντροφο, μία χαρά είμαι και μονή μου».

Η δημοφιλής ηθοποιός συμμετέχει στην παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη», ενώ θα εμφανίζεται και στο δεύτερο μισό της σειράς του MEGA, «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον ουρανό».

«Είχα την τύχη να συμμετέχω σε μια συγκλονιστική σειρά, είναι η πίστη μας».