Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Πώς αντέδρασε για την πρόταση στην Καλογρίδη να υποδυθεί το ρόλο της Λάσκαρη;

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

Τι είπε για το γεγονός της έκθεσης της προσωπικής ζωής του πατέρα της;

Το «Μαριχουάνα Stop» ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι τον επόμενο χειμώνα και ο Γιώργος Βάλλαρης επιλέγει έναν έναν τους πρωταγωνιστές. Εκεί που επικεντρώνεται το περισσότερο ενδιαφέρον, ωστόσο, είναι στην ηθοποιό που θα πάρει τον ρόλο που είχε κάνει η Ζωή Λάσκαρη. Κι όπως είχε γίνει τις προηγούμενες ημέρες γνωστό από το Πρωινό, ο Γιώργος Βάλλαρης είχε κάνει την πρόταση του και στην Νατάσα Καλογρίδη, η οποία αρνήθηκε.

Για το αν την ενοχλεί που εκτίθεται τόσο πολύ η προσωπική ζωή του πατέρα της…

[dfp_ads id=236982]

«Ξέρετε κάτι; Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να σκέφτομαι γιατί το ένα και γιατί το άλλο και γιατί εκτίθεται. Όλα αυτά γίνονται. Είναι μέσα στην ζωή. Είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει κάνει τη ζωή του. Έχει κάνει τη δουλειά του, δεν έχει κλέψει τίποτα από κανέναν. Έτυχε τώρα να πάρει μια έκταση η προσωπική του ζωή. Δεν με χαλάει. Δεν είναι ότι μου αρέσει οι άνθρωποι να εκτίθενται στην προσωπική τους ζωή, αλλά και που έγινε δεν χάλασε και ο κόσμος. Να το πάρουμε και λίγο πιο αστεία, λίγο πιο χαλαρά. Οκέι. Και τι έγινε; Ενοχλεί κανέναν στο κάτω κάτω; Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να περνάμε όπως θέλουμε εμείς να περνάμε, αλλά να μην ενοχλούμε κανέναν.»

Για το αν τώρα είναι πιο χαλαρός ο μπαμπάς της…

«Είναι δυνατόν ένας έρωτας να μην σε κάνει πιο χαλαρό; Αυτό δεν αναζητάμε όλοι; Μια αγκαλιά, ένα χάδι, μια τρυφερότητα. Αυτό δεν θέλουμε όλοι; Μικρού μεγάλοι…»

Για την πρόταση του Γιώργου Βάλαρη στη Νατάσα Καλογρίδη να υποδυθεί τη μητέρα της…

«Έχει γίνει πρόταση, αλλά καμία σχέση. Δεν ξέρω πως θα μου φαινόταν. Είναι του κυρίου Βάλαρη η απόφαση ποια θα διαλέξει.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!