Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να είμαι εκπρόσωπος αυτής της σχέσης…»

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

"Όταν δούμε ότι κάποιος που αγαπάμε πάει να πέσει στον γκρεμό, εκεί ταρακουνάς τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου".

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, στην εκπνοή της τηλεοπτικής σεζόν, κάθισε για ακόμα μια φορά στον καναπέ του Dot. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος μίλησαν μαζί της για όλα…

Το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη

Μακάρι να βρεθεί μια καλή οικογένεια και να το χαρεί όπως το χαρήκαμε κι εμείς. Είναι ύλη. Το μόνο πράγμα που με συνδέει συναισθηματικά είναι η μάνα μου, οι φίλοι μου και ο πατέρας μου. Γι’ αυτά πενθώ και πονώ και ζορίζομαι.

Η σχέση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τη Νατάσα Καλογρίδη

[dfp_ads id=236982]

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να είμαι εκπρόσωπος αυτής της σχέσης. Εμένα με ενδιαφέρει ο πατέρας μου. Όσο τον βλέπω να είναι καλά, είμαι καλά. Άμα δω ότι κάποια στιγμή δεν είναι καλά, εκεί θα του το πω κι εκεί θα τον ταρακουνήσω, με τον τρόπο που ξέρω εγώ. Έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια που και η μαμά μου και ο μπαμπάς μου, ήμασταν τρεις ανεξάρτητοι άνθρωποι. Κανένας δεν ρώταγε κανέναν για το οτιδήποτε. Πάντα μου έλεγαν την άποψή τους, αλλά ποτέ δεν με επηρέαζαν. Οπότε δεν θα του πω εγώ τι θα κάνει και τι δεν θα κάνει. Αλλά όταν δούμε ότι κάποιος που αγαπάμε πάει να πέσει στον γκρεμό, εκεί ταρακουνάς τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου. Όσο τον βλέπεις ότι είναι καλά πρέπει να χαίρεσαι με τη χαρά του και ας μην συμφωνείς κάποιες φορές.

Η μαμά θα χαίρεται να είμαστε όλοι καλά. Θα στεναχωριέται αν νιώσει ότι κάποιος από εμάς δεν είναι καλά. Δεν πρέπει να μπαίνουμε στα χωράφια των ανθρώπων που αγαπάμε, αλλά να είμαστε εκεί να τον τραβήξουμε από τον γκρεμό όταν πρέπει, όχι για ψύλλου πήδημα.

Δεν συμμερίζομαι την έκθεση της προσωπικής ζωής στα media, αλλά δεν θέλω να κρίνω κάποιος γιατί όποτε έχω πει τι κάνει αυτός, το έχω λουστεί. Δεν είμαι ο γονιός του μπαμπά μου, ούτε η γυναίκα του, είμαι η κόρη του.

Η απώλεια της Ζωής Λάσκαρη

Δεν μπορώ να βλέπω ούτε βιντεάκια, ούτε παλιές συνεντεύξεις κλπ… Της ανάβω το καντηλάκι της κάθε μέρα, προσεύχομαι στην Παναγιά για τη μάνα μου… Δεν μπορώ καθόλου να δω ταινίες της. Δεν μπορώ να το χωνέψω ακόμα.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…