Μαρία Έλενα Κυριάκου: Τι λέει για τη Δέσποινα Βανδή και τη συναυλία του The Voice;

«Την τελευταία φορά μου είπε ότι...»

Η νικήτρια του The Voice μίλησε στο Thema people και τη Ζωή Δημητρίου για την αλλαγή στη ζωή της που έφερε το show του ΑΝΤ1, αν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τα νέα δεδομένα της ζωής της αλλά και ποια είναι η σχέση της με τη Δέσποινα Βανδή…

Για το αν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει όλα τα συμπαραμαρτούντα της νέας δουλειάς: εξώφυλλα με μαγιό, σχόλια για τις προσωπικές της σχέσεις, τα νυχτοκάματα στα μπουζούκια:

«Θυμώνω καμιά φορά με σχόλια που διαβάζω. Αναληθή τις περισσότερες φορές. Αλλά καταλήγω ότι οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους. Εγώ απλά θέλω να προστατέυσω τον εαυτό μου. Δεν δίνω λαβή για σχόλια. Είμαι τυχερή γιατί η εταιρεία μου σέβεται αυτό που θέλω να εκφράσω. Δεν θέλω να απομακρυνθώ από την εικόνα που έβγαλα στο «The Voice». Θα ήθελα μονάχα η σκηνική μου παρουσία να ανοίγω το πρόγραμμα ενός νυχτερινού κέντρου. Δε θα μπορούσα να πω ποτέ τα λαϊκά κομμάτια.Δεν»

Με τη Δέσποινα Βανδή έχει επικοινωνία;

«Μιλήσαμε κάποιες φορές. Την τελευταία φορά μου είπε ότι τρέχει συνεχώς, έχει πολλές δουλειές. Χαθήκαμε κάπως, αλλά καταλαβαίνω ότι έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Θα ήθελε να λάβει μέρος στη συναυλία του The Voice;

«Ναι πάρα πολύ, λυπήθηκα ειλικρινά που δεν μπόρεσα να τραγουδήσω. Δεν φταίμε όμως εμείς. Εγώ θα ήθελα να λάβω μέρος γιατί είναι μια φιλανθρωπική εκδήλωση».

Διαβάστε ακόμα:

Αρετή Κοσμίδου: Γιατί δεν είπε συγχαρητήρια στην Μαρία Έλενα Κυριάκου;