Μαρία – Έλενα Κυριάκου: Όταν έβλεπα τα δημοσιεύματα να γράφουν ότι χάθηκα…»

Η νικήτρια του The Voice υποψήφια για τη Eurovision...

Η νικήτρια του περσινού The Voice, Μαρία – Έλενα Κυριάκου είναι υποψήφια για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. (Ακούστε τα teaser των τραγουδιών εδώ)

Η τραγουδίστρια μετά το τέλος του talent show επέστρεψε στην Κύπρο κοντά στα παιδιά της. Σήμερα καλεσμένη στην «Μία» εξομολογήθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου: «Είναι δύσκολο να φέρω τα παιδιά στην Ελλάδα. Είναι και ο μπαμπάς τους που τους θέλει εκεί κοντά. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να τους μεταφέρω. Μόνο αν πάρω την έκριση του θα το κάνω.»

Ενώ ανέφερε πως είχε προτάσεις που την ενδιέφεραν, αλλά είχε δυσκολία στο να της υλοποιήσει λόγω του χρόνου που απαιτούνταν: «Η αλήθεια είναι ότι είχα αρκετές προτάσεις από Αθήνα. Απλά το δύσκολο ήταν ότι ήταν πολλές ημέρες την εβδομάδα. Από 3 εώς 5. Είναι πολύ δύσκολο να πηγαινοέρχομαι και να απουσιάζω 3 με 5 μέρες με τα παιδιά μου.»

«Όταν έβλεπα τα δημοσιεύματα να γράφουν ότι χάθηκα, ένιωθα μια ακραία αδικία γιατί ίσως αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα στη ζωή μου, δε θα χανόμουν, θα έκανα περισσότερα πράγματα. Αλλά και από την άλλη, εγώ λόγω απειρίας και λόγω του ότι δεν έκανα τίποτα πριν το The Voice, ήθελα  το χρόνο μου για να μάθω κάποια πράγματα. Πως είναι να βρίσκεσαι πάνω στη σκηνή. Και το είδα σαν ένα σχολείο. Ένα δεύτερο σχολείο μετά το The Voice ήταν οι δουλειές μου στην Κύπρο.» προσθέτει η Μαρία – Έλενα Κυριάκου όσων αφορά στα δημοσιεύματα.

Δείτε όσα είπε στη «Μία»:

https://www.youtube.com/embed/lBn4kJBUdPE