Μαρία Έλενα Κυριάκου: Η εξομολόγηση για τον χωρισμό της και η σχέση της με την Δέσποινα Βανδή

Η νικήτρια του The Voice μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για όλα...

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου ήταν εκείνη που σήκωσε την περιβόητη «κούπα» στο talent show του ΑΝΤ1, αφού η βοήθεια της Δέσποινας και η αγάπη του κοινού την ανέδειξαν νικήτρια. Καλεσμένη σήμερα στο ΜΙΛΑ μίλησε για την απόφασή της να συμμετάσχει στο The Voice και για την στήρικη που είχε από τον αδελφό της: «Αν δεν ήταν ο αδελφός μου δε θα το έκανα», ενώ αποκάλυψε πως η ανασφάλειά της που πηγάζει από την τελειομανία της ήταν εκείνα που την έκαναν αρχικά να ακολουθήσει την πιο «σίγουρη» καριέρα της φιλολόγου, αν και πάντα είχε καλλοιτεχνικές ανησυχίες.

«Είχε πολύ καλές φωνές, ήταν μεγάλος ο ανταγωνισμός και φοβόμουν πολύ.» είπε η Μαρία Έλενα Κυριάκου για την αρχή της στο The Voice. Ωστόσο σιγά σιγά μέσα από το παιχνίδι άρχισε να θυμάται όσα ήθελε και να πατάει πιο γερά στα πόδια της.

«Λέω πρέπει να κάνω αυτ’ο που θέλω και να το απολαύσω. Γιατί από μικρή είχα το άγχος της τελειομανίας και ήταν καταλυτικός παράγοντας, στο να κάνω πράγματα που θα έδειχαν τον πραγματικό μου εαυτό και να δώσω το 100% του εαυτού μου. Αν δείτε και από την αρχή τα Blinds είχα ξεκινήσει δειλά δειλά με πολλές ανασφάλειες με πολύ άγχος και σιγά σιγά και με τη βοήθεια της Δέσποινας και από μόνη μου. Δεν έδινα σε κάθε live το 100% του εαυτού μου. Ήμουν πολύ αυστηρή και ακόμα είμαι. Αλλά προσπαθούσα σε κάθε μου εμφάνιση να είμαι ακόμα καλύτερη. Μέχρι τον ημιτελικό νομίζω είχε φανεί η εξέλιξη. Στον τελικό το είχα απολαύσει. Δεν είχα πολύ άγχος, ήμουν πιο χαλαρή»

Στην πορεία της αυτή, έπαιρνε δύναμη μέσα από την πίστη της, μιας και έχει πολύ στενή σχέση με την εκκλησία, αλλά και τον πνευματικό της αλλά και από τα παιδιά της. Εξάλλου όπως δήλωσε, θα ακολουθήσει το όνειρό της, καθώς ο πρώτος της δίσκος είναι ήδη στα σκαριά, αλλά θα πηγαινοέρχεται στην Κύπρο για να βρίσκεται και κοντά στα παιδιά της που τους λείπει και δε «θέλει να τα ταλαιπωρήσει άλλο».


//www.youtube.com/embed/2zksYEcCJkg

Όσον αφορά στη σχέση της με την coach της Δέσποινα Βανδή: «Αρχικά στα blinds δεν είχα πει θα διαλέξω τη Βανδή, είπα θα διαλέξω αυτόν που θα γυρίσει πρώτος. Και γύρισε η Δέσποινα, επειδή η Δέσποινα είναι ένας άνθρωπος που έχει κι αυτός οικογένεια και το ύφος της είναι πιο κοντά σε εμένα, ένιωθα ότι θα με βοηθούσε περισσότερο. Χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό και αν τύχαινε να ξαναμπώ σε αυτή τη διαδικασία τη Δέσποινα πάλι θα διάλεγα. Μου έχει δώσει πολύ καλές στοχευμένες συμβουλές και το έχω ξαναπει, η Δέσποινα έχει το χάρισμα, όπως το έχετε κι εσείς, να διαβάζει μέσα από το βλέμμα την ψυχή του ανθρώπου. Έχει καταλάβει πολλά πράγματα για εμένα και προσπάθησε και ψυχολογικά και σκηνικά να με βοηθήσει να ξεπεράσω τις ανασφάλειές μου, τις συστολές μου» είπε η Άννα Μαρία Κυριάκου, ενώ όπως αποκάλυψε την πρώτη φορά που άκουσε το τραγούδι της στο ράδιο έβαλε τα κλάματα…