Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Έχω λάβει περίεργα… πονηρά μηνύματα στα social media»

Μαρία Διακοπαναγιώτου

"Παλιά μου είχαν προτείνει πολλές φορές να συμμετάσχω στο YFSF και στο Dancing. Όχι..." πρόδωσε, επίσης, η Μαρία Διακοπαναγιώτου

Στην κάμερα του Pop Up μίλησε η Μαρία Διακοπαναγιώτου και την δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην απότομη αναγνωρισιμότητα, τις τηλεοπτικές προτάσεις αλλά και την άρνηση να συμμετάσχει σε κάτι άλλο πέραν της δουλειάς της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Διακοπαναγιώτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν απότομη η προβολή μου μέσα από τη γνωστή διαφήμιση. Άλλο να το βλέπεις και άλλο να το ζεις. Νόμιζα ότι επειδή είμαι πολύ κοινωνικό παιδί θα τα είχα καταφέρει να το διαχειριστώ αλλά όχι. Τρόμαξα στην αρχή. Γιατί από το πρωί μέχρι το βράδυ ήταν τηλέφωνα, κόσμος που δεν ήξερα και ήθελε συνέχεια κάτι. Ακόμα δεν το πιστεύω ότι είχε γίνει όλος αυτός ο ντόρος».

«Έχω λάβει και περίεργα… πονηρά μηνύματα στα social media. Δεν λέγονται τώρα αυτά» πρόσθεσε η ηθοποιός στη μεσημεριανή εκπομπή της Ηλίάνας Παπαγεωργίου στον Alpha. «Μου έχουν προταθεί αρκετά πράγματα τηλεοπτικά για τη νέα σεζόν αλλά δεν… Δεν είναι αυτό που έχω ονειρευτεί»

«Παλιά μου είχαν προτείνει πολλές φορές να συμμετάσχω στο YFSF και στο Dancing. Όχι…» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια η Μαρία Διακοπαναγιώτου.