Μαρία Χάνου: «Οι γονείς μου αποτελούν πάτημα για να μην με προσεγγίσει κάποιος επιθετικά»

Μαρία Χάνου

"Βλέποντας τους γονείς μου στην τηλεόραση, στην αρχή, θυμάμαι ότι μου φαινόταν πολύ περίεργο" παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, η Μαρία Χάνου.

Με αφορμή το επιτυχημένο σίριαλ «Μην αρχίζει τη μουρμούρα» μίλησε η Μαρία Χάνου στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Νίκο Κανάκη το απόγευμα του Σαββάτου. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στο μικρόβιο της υποκριτικής, την επιτυχία του σίριαλ στον Alpha και τους δύο επώνυμους γονείς της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Χάνου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το μικρόβιο της υποκριτικής υπήρχε πάντα μέσα μου από την άποψη ότι μέσα σε έναν τέτοιο χώρο εγώ κάπως μεγάλωσα. Βλέποντας τους γονείς μου στην τηλεόραση, στην αρχή, θυμάμαι ότι μου φαινόταν πολύ περίεργο. Αναρωτιόμουν πως γίνεται να είναι και εκεί αν είναι και εδώ. Σιγά σιγά το συνήθιζα, χαιρόμουν και ήμουν περήφανη και για τους δύο».

«Η Μουρμούρα είναι μια πολύ έξυπνη ιδέα και υπάρχει αρκετός κόπος γιατί το να το κάνεις αυτό συνεχόμενα χρειάζεται μία ανανέωση και να μην επαναπαυτείς, να μην χάσεις το ενδιαφέρον σου και συ ο ίδιος».

«Θα ήθελα και με τους δυο γονείς μου να συνεργαστώ στο μέλλον. Ότι βρίσκονται στον χώρο είναι ένα σημαντικό πάτημα για να μην με προσεγγίσει κάποιος με έναν τρόπο επιθετικό ή δυσάρεστο» συμπλήρωσε η Μαρία Χάνου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.