Μαρία Χάνου: «Η μόνη απόσταση που είχαμε με τον πατέρα μου ήταν σπιτιών»

Μαρία Χάνου

"Όμως και με τους δύο μου γονείς στηρίζεται η σχέση μας στην ειλικρίνεια και στην συζήτηση και διαφωνία να έχεις, ξεπερνιέται" δήλωσε η Μαρία Χάνου.

Η Μαρία Χάνου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Δύο στη 1 με την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου και μίλησε για την σχέση της με τον πατέρα της στο πέρασμα των χρόνων και την συνεργασία τους στο θέατρο.

«Δεν είχαμε απόσταση. Η μόνη απόσταση που είχαμε ήταν σπιτιών γιατί οι γονείς μου είναι χωρισμένοι από τότε που ήμουν μικρούλα. Όμως και με τους δύο μου γονείς στηρίζεται η σχέση μας στην ειλικρίνεια και στην συζήτηση και διαφωνία να έχεις, ξεπερνιέται. Ο πατέρας μου είναι ένας πολύ ωραίος άνθρωπος, επαγγελματίας, καλός δάσκαλος και πολύ ωραίος σκηνοθέτης» ανέφερε η Μαρία Χάνου.

«Αν απαντούσα μόνο σαν ηθοποιός, θα έλεγα ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την συνεργασία μας. Δίνει λύσεις, σε εμπνέει και δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον για να εκφραστούν κι αυτό είναι υπέροχο. Φυσικά υπήρχαν κι οι δυσκολίες, οι λεπτές γραμμές και μέχρι που με παίρνει εμένα να διαφωνήσω σε κάτι γιατί εκεί δεν είμαι ακριβώς η κόρη του» σχολίασε η Μαρία Χάνου.