Μαρία Χάνου: «Αν οι γονείς μου έμεναν μαζί δεν ξέρω αν θα ήμασταν οικογένεια»

Μαρία Χάνου

"Η μαμά μου δεν το πήρε και τόσο καλά ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός..."

Η Μαρία Χάνου, που γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», μίλησε στην κάμερα των Κου Κου και τον δημοσιογράφο Γιώργο Κρικοριάν.»Μου έχουν ξαναπεί ότι στην τηλεόραση φαίνομαι μεγαλύτερη απ’ ότι είμαι. Με κάνουν 30 χρονών ενώ είμαι 25″ παραδέχθηκε μεταξύ άλλων.

«Η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στις Μάγισσες της Σμύρνης και ήταν σαν παραμύθι. Τελείωνα την έκτη δημοτικού και θα πήγαινα στην πρώτη γυμνασίου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Χάνου. «Έκανα μια σκηνή που έπρεπε να πέσω από ένα κάρο και μόλις έγινε, έβαλα τα γέλια και χάλασα τη λήψη».

Όσον αφορά την επιλογή να ασχοληθεί με τον χώρο της υποκριτικής και την αντίδραση των γονιών της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Ταξιάρχη Χάνου, η νεαρή ηθοποιός σχολίασε: «Η μαμά μου, η αλήθεια είναι, δεν το πήρε και τόσο καλά ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός στην αρχή. Ήθελε να πάρω κι ένα πτυχίο. Ο πατέρας μου είχε καταλάβει από πιο πριν ότι θα γινόμουν ηθοποιός και με στήριξε αμέσως».

«Ωραίο είναι να είσαι μοναχοπαίδι. Κι αν χωρίσουν οι γονείς σου, σου κάνουν τα χατίρια! Για ένα χρονικό διάστημα» πρόσθεσε με χαμόγελο. Επίσης, σχετικά με το διαζύγιο των γονιών της, η Μαρία Χάνου σημείωσε ειλικρινώς: «Είμαστε οικογένεια, δεν ξέρω αν αυτό θα συνέβαινε αν οι γονείς μου έμεναν μαζί».

Κατά διαστήματα, τέλος, αρκετοί είναι εκείνοι που θέλουν την ηθοποιό να είναι ζευγάρι και στη ζωή εκτός από τη σειρά  με τον συμπρωταγωνιστή της, Σπύρο Χατζηαγγελάκη. |Μας έχουν ρωτήσει αν είμαστε ζευγάρι και στη ζωή, γιατί ταιριάζουμε πολύ τηλεοπτικά, αλλά δεν είμαστε αν και δεν θα έπρεπε κανονικά να απαντήσω για να κρατήσω τον μύθο… Αλλά δεν είμαι και μόνη μου».