Μαρία Αραμπατζή: «Ήταν μία συνεργασία που έληξε, κρατάω μόνο τα πολύ καλά»

Μαρία Αραμπατζή

"Η Κατερίνα Ζαρίφη έχει δείξει και καλύτερα δείγματα γραφής, θέλει δουλειά αυτό που πάνε να δώσουν στον κόσμο", σχολιάζει η γνωστή δημοσιογράφος.

Στην κάμερα του Breakfast@Star και τη ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου μίλησε η Μαρία Αραμπατζή. Η γνωστή δημοσιογράφος, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το Πρωί» το 2009, ρωτήθηκε για το τέλος της συνεργασίας της με το Action24 και την πρόσφατη λήξη της συνεργασίας ανάμεσα στον Δημήτρη Καμπουράκη και το ΟΡΕΝ.

«Ήταν μία συνεργασία που έληξε, δεν συνεχίστηκε και την επόμενη σεζόν. Κρατάω μόνο τα πολύ καλά. Θεωρώ ότι κάναμε μία πολύ αξιοπρεπή δουλειά, συνεχίζεται με άλλους συναδέλφους», είπε αρχικά η Μαρία Αραμπατζή.

«Έτσι είναι σε αυτή τη δουλειά, στην τηλεόραση δεν υπάρχει μονιμότητα. Εξελίσσονται τα πράγματα. Σε άλλους αρέσουμε και σε άλλους όχι, επελέγη να μη συνεχίσουμε εμείς», επισήμανε η γνωστή δημοσιογράφος.

«Μας ενημέρωσαν με το πέρας της συνεργασίας. Δεν μου πρότειναν να παραμείνω στον σταθμό σε κάποια άλλη θέση ή ζώνη. Ήταν όλα καλυμμένα, οπότε δεν νομίζω ότι υπήρχε κάποιο κενό στο πρόγραμμα», κατέληξε στην απάντησή της η Μαρία Αραμπατζή για τη λήξη της συνεργασίας της με το Action24.

Στη συνέχεια η Μαρία Αραμπατζή δήλωσε ξαφνιασμένη με την αποχώρηση του Δημήτρη Καμπουράκη από το ΟΡΕΝ, παραδέχθηκε πως ξεχωρίζει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ως παρουσιαστή τόσο στον Εκατομμυριούχο όσο και στο The 2Night Show, ενώ σχετικά με τη νέα εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Έχει δείξει και καλύτερα δείγματα γραφής, ίσως θέλει δουλειά αυτό που θέλουν να δώσουν στον κόσμο».