Μαρία Αντουλινάκη: «Πικράθηκα που δεν θα είμαι στο Μαύρο Ρόδο»

Μαρία Αντουλινάκη

«Είναι κάτι που το έχω αφήσει πίσω μου, δεν θέλω να το συζητήσω ούτε με τον εαυτό μου, ούτε με κανέναν», είπε η Μαρία Αντουλινάκη.

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Μαρία Αντουλινάκη. Η ηθοποιός δήλωσε πως πικράθηκε και στεναχωρήθηκε που δεν θα είναι τελικά στο Μαύρο Ρόδο.

«Έγιναν διάφορες στραβές και δεν μπόρεσα να είμαι κάπου τηλεοπτικά φέτος. Ήταν να είμαι στο Μαύρο Ρόδο, αλλά λόγω συγκυριών δεν θα είμαι τελικά. Δεν είναι οικονομικός ο λόγος που δεν θα είμαι στο Μαύρο Ρόδο, είναι κάτι άλλο που δεν θέλω να αναφερθώ. Είναι κάτι που το έχω αφήσει πίσω μου, δεν θέλω να το συζητήσω ούτε με τον εαυτό μου, ούτε με κανέναν. Πικράθηκα και στεναχωρήθηκα, αλλά κοιτάω μπροστά», είπε αρχικά η Μαρία Αντουλινάκη.

Η Μαρία Αντουλινάκη είπε στη συνέχεια: «Η Μαρία Καβογιάννη με στηρίζει και είναι πάντα εκεί για να με ακούσει. Ο Σπύρος Μπιμπίλας με είχε στηρίξει με το κοινωνικό ταμείο των ηθοποιών όταν ήμουν πολύ άσχημα οικονομικά. Δεν θέλω να συνεργαστώ με τον Γιώργο Κιμούλη γιατί θέλω να περνάω καλά στις δουλειές μου».