Μαρία Αντουλινάκη: «Έχω δουλέψει πολλές φορά τζάμπα και έχω χάσει χρήματα»

Μαρία Αντουλινάκη

"Δεν μπορώ να διεκδικήσω χρήματα για τον εαυτό μου" παραδέχεται η Μαρία Αντουλινάκη.

Η Μαρία Αντουλινάκη παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου και την κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN με αφορμή την παράσταση «Παγίδα» στο θέατρο Ζήνα. Μέσα σε όλα, η γνωστή πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, τις τηλεοπτικές προτάσεις μετά τις Άγριες Μέλισσες καθώς και την αδυναμία να διαχειριστεί το οικονομικό μέρος των συμφωνιών της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Αντουλινάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στη σκηνή δεν μπορώ να διαχειριστώ τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη γιατί άμα μου κάνει διάφορα φοβάμαι ότι θα με πιάσουν τα γέλια και αυτός είναι πάρα πολύ σοβαρός. Κρατιέται αλλά κάνει πράγματα για να γελάσουμε εμείς».

«Φέτος ήταν να είμαι σε μια τηλεοπτική δουλειά, με πήραν τελευταία στιγμή, είπα όχι σε κάπιες άλλες αλλά δεν πήγαν όπως θα τα ήθελα. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν τα πάει καθόλου καλά με τα οικονομικά θέματα και δεν μπορώ να διαπραγματευτώ τον εαυτό μου στα οικονομικά με τίποτα».

«Δεν μπορώ να διεκδικήσω χρήματα για τον εαυτό μου και να πω ότι είμαι πολύ καλή ηθοποιός. Έχω δουλέψει πολλές φορά τζάμπα, έχω χάσει χρήματα και με έχουν κακοπληρώσει και μου υποσχέθηκαν άλλα και δεν μου τα έδωσαν. Έχουν συμβεί όλα αυτά τα ευτράπελα και αυτό με χάλασε ακόμα περισσότερο στα οικονομικά» συμπλήρωσε η Μαρία Αντουλινάκη στην ψυχαγωγική εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.