Μαρία Αντουλινάκη: «Δεν θέλω να ξανασυνεργαστώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Μαρία Αντουλινάκη

"Με τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν επρόκειτο ποτέ να συνεργαστώ γιατί δεν ήμουν στον κύκλο του", λέει η Μαρία Αντουλινάκη.

Η Μαρία Αντουλινάκη, καλεσμένη στο Πρωινό, τοποθετήθηκε για τις υποθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη. Η ηθοποιός δήλωσε αρχικά:

«Θεωρώ ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι δύο διαφορετικές υποθέσεις. Η υπόθεση Λιγνάδη είναι πιο σοβαρή για μένα, λόγω των ανήλικων. Είναι λιγάκι διαστροφικό όλο αυτό το πράγμα, δεν μπορώ να το ανεχτώ με τίποτα. Όχι πως του Πέτρου δεν είναι μεμπτό. Περιμένω κι εγώ τα αποτελέσματα της δίκης αλλά μέσα μου, αυτούς τους ανθρώπους τους έχω καταδικάσει».

Όταν ρωτήθηκε αν θα συνεργαζόταν με κάποιον από τους δύο ηθοποιούς, η Μαρία Αντουλινάκη, είπε τα εξής: «Δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστώ με τον Λιγνάδη, ούτε επρόκειτο ποτέ να συνεργαστώ γιατί έτσι κι αλλιώς κινούταν σε έναν άλλον κύκλο και αυτός και εγώ, δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ. Ήταν στο Εθνικό, άλλες παρέες, δεν ήμουν στον κύκλο του, δεν είχε τύχει ποτέ ούτε να συναντηθούμε.

Με τον Πέτρο είχαμε συνεργαστεί… Δεν θα ξανασυνεργαζόμουν όμως. Ακόμα και αν αθωωθεί, δεν θέλω. Ο Πέτρος και στις δουλειές του δεν δεχόταν το όχι».