Μαρία Αντουλινάκη: «Δεν θέλω με τίποτα να πάνε οι Άγριες Μέλισσες και τέταρτη σεζόν»

Μαρία Αντουλινάκη

«Έχω περάσει οικονομικές δυσκολίες. Με στήριξε ο Σπύρος Μπιμπίλας, αλλά και πολλοί άλλοι φίλοι», λέει η Μαρία Αντουλινάκη.

Για τις Άγριες Μέλισσες, τον κορονοϊό, αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει, μίλησε η ηθοποιός Μαρία Αντουλινάκη στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

«Έχω κάνει όλα τα εμβόλια, παίρνω τις βιταμίνες μου και έχω βάλει στοίχημα να μην κολλήσω κορονοϊό. Είχαμε κρούσματα στις Άγριες Μέλισσες, αλλά τα γυρίσματα δεν έχουν σταματήσει καθόλου. Γυρίζουμε σκηνές, απλά δεν μπορούν να κλείσουν επεισόδια και γι’ αυτό παίζεται τώρα Δευτέρα και Τρίτη.

Όχι, δεν θέλω με τίποτα να πάει η σειρά και τέταρτη σεζόν. Θεωρώ πως πρέπει να κλείσει τον κύκλο του πάνω στο πικ του κάτι», είπε αρχικά η Μαρία Αντουλινάκη.

Η Μαρία Αντουλινάκη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έχω περάσει οικονομικές δυσκολίες. Με στήριξε ο Σπύρος Μπιμπίλας, αλλά και πολλοί άλλοι φίλοι. Δεν είμαι η μόνη που έχει περάσει οικονομικές δυσκολίες.

Φυσικά κι έχω βοηθήσει άλλους συναδέλφους γιατί όταν έχεις περάσει από αυτή την κατάσταση, καταλαβαίνεις πολύ καλά ποια είναι η συνθήκη που ζει ο άλλος και τον βοηθάς».