Μαρία Αντωνά: «Ζητούσαν από κοπέλα ρεπόρτερ να βγαίνει live ντυμένη μόνο με στολές»

Μαρία Αντωνά

"Ακόμα και στο πλατώ η συγκεκριμένη κοπέλα είχε πρόβλημα και έπρεπε να πηγαίνει μόνο με αθλητικά. Ήταν φίλη μου" αποκαλύπτει η Μαρία Αντωνά.

Μία ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε η Μαρία Αντωνά στον «αέρα» της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όταν ανέφερε πως σε πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης είχε ζητηθεί από κοπέλα ρεπόρτερ να βγαίνει αναγκαστικά κάθε φορά σε live σύνδεση ντυμένη με αποκριάτικη στολή.

Αφορμή για τη συζήτηση στάθηκε η δήλωση της Στέλλας Κονιτοπούλου για πασίγνωστη τραγουδίστρια που της ζήτησε, ως όρο για να συνεργαστούν, να εμφανίζεται με παραδοσιακή στολή στην πίστα νυχτερινού κέντρου.

«Έχει συμβεί και σε ρεπόρτερ θέλω να σας πω. Κάποια στιγμή σε πρωινή εκπομπή είχε ζητηθεί στη συγκεριμένη ρεπόρτερ να βγαίνει μόνο με στολές έξω από τα link, να μην είναι με τα δικά της ρούχα» είπε χαρακτηριστικά η νεαρή δημοσιογράφος, προκαλώντας έκπληξη στο πάνελ.

«Ήταν φίλη μου. Σκέψου να πρέπει να βγαίνεις σε κάθε link ντυμένη θεματικά. Ακόμα και στο πλατώ η συγκεκριμένη κοπέλα είχε πρόβλημα και έπρεπε να πηγαίνει μόνο με αθλητικά» συμπλήρωσε στη συνέχεια.