Μαρία Αντωνά: Το πλάνο της χρονιάς στον τελικό του Survivor

Μαρία Αντωνά

Η Μαρία Αντωνά δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή της στο φινάλε του τελικού του Survivor.

Η Μαρία Αντωνά βρέθηκε, όπως ήταν φυσικό, στον τελικό του Survivor χθες, προκειμένου να στηρίξει από κοντά τον αγαπημένο της, Άρη Σοϊλέδη, και στο φινάλε μάς χάρισε το “πλάνο της χρονιάς”.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο, καθώς ο Στάθης Σχίζας ήταν αυτός που πήρε τις περισσότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό στον τελικό.

Η “ήττα” του Άρη Σοϊλέδη ήταν φυσικό να στεναχώρησε τη Μαρία Αντωνά. Στο άκουσμα, μάλιστα, του ονόματος του νικητή, μάς χάρισε, ίσως, το πλάνο της χρονιάς, όσον αφορά πάντα την ψυχαγωγία.

Δείτε το βλέμμα της Μαρίας Αντωνά στο 3:50

Σπύρος Μαρτίκας: «Εισέπραξα κι εγώ το βλέμμα της Μαρίας Αντωνά επειδή στήριξα τον Στάθη»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» ήταν σήμερα ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για τη στήριξή του στον Στάθη Σχίζα, αλλά και για το… βλέμμα της Μαρίας Αντωνά.

«Είπα στον κόσμο να ψηφίσει τον Στάθη για νικητή. Το εισέπραξα κι εγώ αυτό το βλέμμα της Μαρίας Αντωνά. Είναι λογικό να στεναχωρήθηκε. Με τον Στάθη είχαμε έρθει πολύ κοντά τους τελευταίους δύο μήνες και εκτίμησα πολλά από τον χαρακτήρα του. Εισέπραξα το βλέμμα της Μαρίας, κάπου διασταυρώσαμε τα βλέμματά μας», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.