Μαρία Αντωνά για Survivor: «Έβγαλα ένα εξόγκωμα σε μια περίεργη περιοχή»

Μαρία Αντωνά

«Είχε συμβεί να φάμε από τα σκουπίδια, εγώ είχα δοκιμάσει κάτι μισοφαγωμένες μελιτζάνες», λέει η Μαρία Αντωνά.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Happy Day ήταν σήμερα η Μαρία Αντωνά. Η παρουσιάστρια μίλησε για την εμπειρία του Survivor, αλλά και για τις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα.

«Η έλλειψη του κινητού είναι αισθητή μόνο το πρώτο 24ωρο. Πλέον εγώ φεύγοντας από το σπίτι το ξεχνάω το κινητό και γυρίζω πίσω για να το πάρω. Και το φαγητό το συνηθίζεις και σου δίνει περισσότερη ενέργεια όταν παίρνεις λιγότερες θερμίδες μέσα στην ημέρα.

Είχε συμβεί να φάμε από τα σκουπίδια, εγώ είχα δοκιμάσει κάτι μισοφαγωμένες μελιτζάνες. Μέσα στην καλύβα υπάρχουν σαύρες, βατράχια, κοριοί… Από την πίεση και από το στρες έβγαλα ένα ψυχοσωματικό εξόγκωμα σε μια περίεργη περιοχή», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Η Μαρία Αντωνά είπε στη συνέχεια για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε με το κολύμπι: «Εγώ σε παιδική ηλικία είχα ένα ιστορικό πνιγμού, το οποίο μου έχει αφήσει ένα πάρα πολύ μεγάλο τραύμα».

Για τα σχόλια που είχε κάνει ο Σπύρος Μαρτίκας, η Μαρία Αντωνά απάντησε: «Γι’ αυτό θα απολογηθεί ο ίδιος. Είναι ένας άνθρωπος που ανήκει στο παρελθόν και θα κριθεί από τις δηλώσεις του».