Μαρία Αντωνά για Survivor: «Δεν κοιτάνε τα κοντά μυαλά τους, ο Γιώργος τους πείραξε»

Μαρία Αντωνά

"Ξαφνικά ο Μπάρτζης τα έβαλε με την αντίπαλη ομάδα και τους είπε: στο τέτοιο μου. Κάπως πρέπει να τον μαζέψεις", σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα για το χθεσινοβραδινό Survivor.

Τις εξελίξεις μετά το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star σχολίασε η παρέα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η διαμάχη του Νίκου Μπάρτζη με τη Μπλε Ομάδα και οι άσεμνες εκφράσεις που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν το κύριο θέμα συζήτησης στο Συμβούλιο του Νησιού και δεν έμειναν ασχολίαστα από την πρωινή εκπομπή του ΟΡΕΝ.

«Όλο αυτό με την Ευρυδίκη και τον Ασημακόπουλο ήταν για να πάρουν την προσοχή από τον Μπάρτζη. Ξεκάθαρα», ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα. «Άνθρωπος είμαι κι εγώ, είπε ο Μπάρτζης, λυγίζω και σπάω», πρόσθεσε με χιούμορ η παρουσιάστρια.

«Μετά ο Ασημακόπουλος είπε ότι προσβάλλουν τον Πιλίδη, όταν τον ειρωνεύονται και τον λένε ότι είναι κοντούλης», τόνισε ο Δημήτρης Μακαλιάς, με τη Μπέττυ Μαγγίρα να σημειώνει: «Ότι και καλά, ρε παιδί μου, ο άνθρωπος των σπηλαίων, ούγκανος».

«Α ναι; Σχολιάζουν τον Γιώργο; Δεν κοιτάνε τα κοντά μυαλά τους, ο Γιώργος τους πείραξε», σχολίασε η Μαρία Αντωνά.

«Εγώ καταλαβαίνω ότι ο Νίκος Μπάρτζης είναι λίγο πιο λαϊκό παιδί, λίγο πιο ούγκανος… αλλά έχει και ένα όριο. Δεν μπορείς να φωνάζεις και να ουρλιάζεις», απάντησε ο Δημήτρης Μακαλιάς, με τη Μπέττυ Μαγγίρα να συμπληρώνει: «Ξαφνικά τα έβαλε με την αντίπαλη ομάδα και τους είπε: στο τέτοιο μου. Κάπως πρέπει να τον μαζέψεις».