Μαρία Αντωνά για Μαρτίκα: «Έχει βίλα με δέκα δωμάτια και πισίνα, λίγο έξω από την Αθήνα»

Μαρία Αντωνά

«Έχω υπάρξει πολλές φορές υποστηρικτική δίπλα της και τηλεφωνικά και με άλλες πράξεις που δεν θέλω να αναφέρω», λέει η Μαρία Αντωνά για τη Σοφιάνα Αβραμάκη.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Happy Day ήταν σήμερα η Μαρία Αντωνά, η οποία απάντησε για τη Σοφιάνα Αβραμάκη, τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που αυτό το γεγονός πήρε μια τηλεοπτική διάσταση γιατί τις περισσότερες φορές, όταν η Σοφιάνα ήθελε να μου πει κάτι, συνήθως μου έστελνε μήνυμα ή μου τηλεφωνούσε.

Έχω υπάρξει πολλές φορές υποστηρικτική δίπλα της και τηλεφωνικά και με άλλες πράξεις που δεν θέλω να αναφέρω. Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω γιατί μπήκε σε μια τέτοια διαδικασία», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει δεχτεί εξώδικο από τη Σοφιάνα Αβραμάκη.

Για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Μαρία Αντωνά είπε: «Παρεξηγήθηκε, μου έστειλε εξώδικο, το πήρα πάνω μου και βγήκα και ζήτησα συγγνώμη».

Για τον Σπύρο Μαρτίκα και τα σχόλια που είχε κάνει ο ίδιος για τον Άρη Σοϊλέδη και τα περί βίλας στη Γλυφάδα, η Μαρία Αντωνά είπε: «Απ’ ότι ξέρω ο ίδιος διαθέτει μια βίλα με δέκα δωμάτια και πισίνα, λίγο έξω από την Αθήνα».