Μαρία Αντωνά για Κώστα Παπαδόπουλο: «Οι ζωές των ανθρώπων δεν είναι ριάλιτι»

Μαρία Αντωνά

"Το ριάλιτι είναι όταν είσαι μέσα στο παιχνίδι και το πρόγραμμα είναι στον "αέρα". Οι ζωές των ανθρώπων δεν είναι ριάλιτι" δηλώνει η Μαρία Αντωνά

Τη Μαρία Αντωνά εντόπισαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε έξοδό της το βράδυ της Παρασκευής. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για τη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη, τον επικείμενο γάμο τους αλλά και την παρεξήγηση του συντρόφου της με τον Κώστα Παπαδόπουλο.

«Κάποια στιγμή, όταν έκανε ένα τηλεφώνημα ο Άρης στον Κώστα Παπαδόπουλο, του είπε: εντάξει βρε Αρούλη μου, αφού ξέρεις τώρα πώς είναι τα πράγματα, ριάλιτι κάνουμε. Αυτό είναι μία λεπτή γραμμή, που δεν καταλαβαίνει ο άλλος ότι το ριάλιτι είναι όταν είσαι μέσα στο παιχνίδι και το πρόγραμμα είναι στον «αέρα». Οι ζωές των ανθρώπων δεν είναι ριάλιτι» δηλώνει η Μαρία Αντωνά για την πρόσφατη δήλωση του Κώστα Παπαδόπουλου για το ζευγάρι.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Μαρία Αντωνά επιβεβαίωσε ότι ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει την ερχόμενη άνοιξη, ενώ αποκάλυψε ότι δεν τους έχει γίνει κοινή τηλεοπτική πρόταση για την παρουσίαση κάποιας εκπομπής.