Μαρία Αντωνά: «Δέχθηκα παρενόχληση από πολύ γνωστό τραγουδιστή»

Μαρία Αντωνά

Άφωνη η Μπέττυ Μαγγίρα από το περιστατικό που διηγήθηκε η Μαρία Αντωνά.

Η Μαρία Αντωνά, με αφορμή το περιστατικό παρενόχλησης που αφηγήθηκε σε συνέντευξή της η Κατιάνα Μπαλανίκα, αποκάλυψε στον αέρα του ΟΡΕΝ τη δική της αντίστοιχη εμπειρία που είχε σε νεαρότερη ηλικία σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

«Εμένα μου έχει τύχει, όταν ήμουν παιδάκι και ξεκινήσαμε με τις φίλες μου να βγαίνουμε στα club, πάρα πολύ γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος τραγουδούσε ακριβώς δίπλα, να ‘ρθει και επί τούτου, παρ’ όλο που ήμουν πλάτη, να με χουφτώσει απροκάλυπτα… θεωρώντας ότι «θα ‘πρεπε και να χαίρεσαι που σε χουφτώνω εγώ μέσα σε όλες τις κοπέλες». Αυτό που λέει δηλαδή η Μπέττυ το ‘χω ζήσει» αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά.

«Έχω μείνει άφωνη… να του πούμε και ευχαριστώ δηλαδή που μας χούφτωσε» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα. «Πόσο διαφορετικές ήταν παλιά οι εποχές. Ήταν σαν δεδομένο αυτό, είναι σοκαριστικό» είχε σχολιάσει νωρίτερα η παρουσιάστρια.

«Πολλοί τότε έκαναν χρήση της εξουσίας, το ότι μπορεί να ήταν πρώτα ονόματα, να πρωταγωνιστούσαν, θεωρώντας ότι αυτό το πράγμα μπορεί να είναι θελκτικό για μια νέα κοπέλα και να της αρέσει» πρόσθεσε στη συνέχεια η Μαρία Αντωνά.

«Τότε ίσως να το είχαν στο μυαλό τους οι άντρες ότι έτσι θα φλερτάρουν» σχολίασε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς, ενώ όταν ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ανέφερε ότι κάτι παρόμοιο γίνεται σήμερα και στα social media, η δημοσιογράφος του απάντησε: «Είναι διαφορετικό το γραπτό μήνυμα και άλλο η σωματική επαφή».